facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Parbleu

Studio Parbleu

Info

Studio Parbleu helpt je graag aan een logo, huisstijl, magazine, folder, website en (bijna alles) wat je verder kunt verzinnen, zowel qua vorm als tekstueel.

Kijk voor meer informatie op www.studioparbleu.nl



"Studio Parbleu vormgeving & tekst lost je communicatievraagstuk op, op een manier waarvan je denkt: wat gek dat ik daar zelf niet op gekomen ben, want het voelt zo vertrouwd."
Adres:
Stad: Weurt


Recensies
Er zijn heel veel goede ontwerpers, maar goede ontwerpers met zoveel taalgevoel en taalvaardigheid als Irene, die zijn er niet veel. Dit zorgde voor een zeer prettige en zorgeloze samenwerking. Bij het schitterende ontwerp, kwam haar tekstuele advies als kers op de taart. Dit resulteerde uiteindelijk in een fijn en krachtig tijdschrift.
Ik ben lang op zoek geweest naar iemand zoals Irene. Helder, visueel zeer sterk én in staat om inhoudelijk mee te denken. Het is heel prettig samenwerken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid