facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Naokies

Studio Naokies

Info

Ik laat je op deze pagina zien wat mij inspireert, motiveert en passioneert door middel van styling, grafisch ontwerp, handlettering en illustratie.

Geschiedenis

Studio Naokies | Van logo tot complete(wedding) huisstijl, geboortekaartjes met persoonlijke handlettering. Moodboards, krijtwanden & persoonlijke illustratie is allemaal mogelijk! Stuur voor meer informatie gerust een mailtje



"Grafisch ontwerpbureau"
Adres:
Telefoonnummer: 0616932549
Stad: Purmerend


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manja Ontwerpt Manja Ontwerpt 1 km Freelance ontwerp voor oa illustraties op maat | promotiemateriaal | socialposts | ge...
SharRian Graphic Design SharRian Graphic Design 2 km Beginnend Grafisch ontwerper o.a. Vormgeving Websites / Social Media / Posters / Powe...
Andrea in Vorm Andrea in Vorm 3 km Onderscheidend in vorm en inhoud.
MisterM Design MisterM Design 3 km Webdesign, Grafisch vormgeving, Logo&Huisstijl
VolumeDrukkerij VolumeDrukkerij 4 km Drukkerij voor veel verschillende soorten producten. Het meeste doelt op een uniek pr...
Beyond Reality Beyond Reality 4 km Vertaald door Google Geweldig bedrijf. Origineel Amazing company.
DM Impressions DM Impressions 5 km Creative DM Factory
Recensies
Een samenwerking om door een ringetje te halen! Na een lange zoektocht voor dé designer van mijn nieuwe bedrijfslogo ben ik via een tip bij Studio Naokies uitgekomen. Bij het zien van haar website, wist ik gelijk dat Naomi mijn logo mocht maken. Met de input die ik leverde, kwam Naomi direct met een voorstel dat mijn logo is geworden. Het was meteen raak! We hebben samen het logo een nóg persoonlijkere touche kunnen geven en ik ben super blij met het resultaat én met de samenwerking. Bedankt voor de samenwerking Naomi en het was heerlijk om met iemand als jou te werken die dat grotendeels doet vanuit gevoel!
Voor onze bruiloft was ik op zoek naar een trouwhuisstijl die bij ons past. En bij Studio Naokies vond ik het! De trouw,- en naamkaarten zijn door Naomi helemaal naar onze smaak aangepast en we zijn ontzettend tevreden! Naomi denkt heel goed mee en is oplossingsgericht. Ook is ze flexibel en heeft ze naast trouwhuisstijl ontzettend gave gepersonaliseerde wedding items. Kortom, het ontwerpproces was een feestje!
Studio Naokies is echt een bedrijf die maakt wat ze beloofd En wat Naomi maakt is prachtig van kwaliteit en super snel geleverd. Naomi is zeer creatief en heeft echt haar eigen stijl. Voor verschillende producten kun je bij haar terecht. Van welkomstborden en trouwkaarten tot leren jasjes met mooie teksten. Ga zo door Naomi! Liefs Caroline De Bruidszaak Purmerend
Wij zijn ontzettend blij met Naokies! Naokies verzorgt de wedding stationary van onze bruiloft. We bestellen ook buiten deze speciale opdracht geregeld creatief drukwerk bij haar. Naomi denkt met je mee en staat dag en nacht voor je klaar, ook wanneer er uitdagingen op de weg liggen.
We zijn echt super blij dat we onze uitnodigingen, menu- en naamkaartjes en welkomstbord hebben laten maken door Studio Naokies! Ondanks dat we elkaar nooit in het echt hebben gezien, en alleen telefonisch hebben gesproken, heeft Naomi precies gemaakt wat wij heel graag wilden. Nog veel mooier zelfs! We raden echt aan iedereen Studio Naokies aan. Nogmaals enorm bedankt Naomi!
Mooie designs gemaakt en tegelijk ook al het drukwerk in orde gemaakt. Prettige communicatie en alles op tijd. Onze klanten ontvangen nu mooie alcoholvrije bestellingen met onze branding.
Als ik meer dan 5 sterren kon plaatsen dan zou ik het doen. Niet alleen levert Naomi werkelijk schitterend werk, haar professionaliteit, snelheid, creativiteit maken haar een van de prettigste samenwerkingen die ik op zakelijk vlak in lange tijd heb gehad. Ze is iemand die keuzes durft te maken en die je om een boodschap kan sturen. Ik raad haar aan iedereen aan.
Ik ben heel erg blij met het gepersonaliseerde jasje wat Naomi voor me gemaakt heeft. Het is exact naar mijn smaak en ze heeft goed rekening gehouden met mijn wensen. Hoe het jasje vervolgens aankwam per post was een feest om uit te pakken. Met veel zorg ingepakt waardoor het voelde of ik jarig was!
Wij hebben een custom made welkomstbord voor onze trouwdag besteld bij Studio Naokies, en helemaal naar wens! Het is een prachtig bord geworden, dat helemaal bij de rest van de bruiloft zal passen volgende maand. Ontzettend tevreden!
Supermooie custom made items ontvangen, fijne samenwerking met Naomi gehad en natuurlijk alles netjes op tijd binnen! Zou studio Naokies aan iedereen aanraden voor hun maatwerk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid