facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio MIEZ

Studio MIEZ

Info

|| ʙᴇᴇʟᴅᴍᴇʀᴋᴇɴ || ʟᴏɢᴏ's ᴏᴘ ᴍᴀᴀᴛ ɢᴇᴍᴀᴀᴋᴛ ||
|| ᴠɪsɪᴛᴇᴋᴀᴀʀᴛᴊᴇs || ᴡᴏʀᴋsʜᴏᴘs "ᴍᴀᴋᴇɴ ᴍᴇᴛ ᴍɪᴇᴢ!" ||

Geschiedenis

Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once he grows up. ~Pablo Picasso~

Stoppen we met spelen omdat we ouder worden, of worden we ouder omdat we stoppen met spelen? Worden we op het moment dat we iets nieuws willen creëren gestuurd door ons intellect of door ons instinct?

Ik ben Michelle Ponsteen, een designer die de wereld ziet als een podium waarop iedereen zijn rol mag spelen. De essentie van een ontwerp is iets wat voor mij echt schoonheid en kwaliteit uitstraalt. De schoonheid die zich manifesteert als je een kind spelenderwijs ziet creëren. Zonder alles te overdenken, zonder de angst om te falen, volgen ze hun gevoel in kleur en vorm. Dit herinnert me eraan dat ik als ontwerper wil werken vanuit speelsheid, ontdekken en vooral vanuit een gevoel van vertrouwen. Dat het niet perfect hoeft te zijn, maar dat het goed is als ik mijn gevoel volg en doe vanuit spontaniteit en vrijheid. Met mijn ontwerpen wil ik terug naar die essentie, waarbij ik het ‘kind zijn’ zie als de metafoor voor de kern waar design over gaat. Om daar te komen vind ik het idee van fantasie, durven te dromen, te verwonderen erg belangrijk. Hierbij wil ik de schoonheid van de wereld laten zien en positiviteit en energie uitstralen. Maar ook bewustwording creëren en een spiegel zijn voor de maatschappij, maar dat altijd vanuit een positieve benadering.

Mijn fascinatie is het menselijk lichaam. Veel van mijn ontwerpen staan daarom in een directe relatie tot het lichaam, worden geprojecteerd op het lichaam of vieren de menselijke verbondenheid. Dat is de reden dat veel van mijn producten zich in de accessoires/ wearables hoek bevinden. Verder ben ik gefascineerd door transformaties. Ik zie producten niet als gefixeerde objecten, maar als een object waarin nog een beweging mogelijk is. Het daagt uit tot een actie of beweging van de mens zelf. Waarbij de relatie van de mens tot product erg interessant is, de interactie die ontstaat tussen de twee elementen. Ik wil mensen met mijn producten een positieve, intuïtieve ervaring bieden. Ik wil iets creëren wat mensen blij maakt. Creaties laten ontstaan binnen een podium van spontaniteit en vrijheid.

‘Ik wil spelenderwijs de wereld ontdekken’.



". Logo’s, visitekaartjes, flyers. Schoenmaakster. Workshops "Maak je eigen sneakers” €95 / €180"
Adres: Sonsbeeksingel 147, 6822 BL Arnhem
Telefoonnummer: 0630464276
Stad: Arnhem
Route: Sonsbeeksingel 147
Postcode: 6822 BL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sneakers reinigen Sneakers reinigen 8 km Schoenen reinigen met stoom: je schoenen worden weer als nieuw! Problemen met vieze l...
Recensies
Super vette workshop gehad bij Miez, gewoon mijn eigen sneakers gemaakt! Goede uitleg, super materialen, en super service omdat ik een mini maat had speciaal voor mij anderen zolen geregeld, fantastisch. Echt een aanrader, voor jezelf, als cadeau of met een groepje :
Studio Miez heeft voor ons hele mooie flyers gemaakt. Ze denkt met je mee, komt met super leuke ideeën. En ze maakt echt iets origineels!
Hele toffe schoenenworkshop gevolgd! Super blij met mijn zelfgemaakte sneakers bij Studio Miez! Bedankt voor de gezellige en creatieve middagen!
Michelle is een creatief persoon, die bereid is om je te helpen. Los van haar breed scala aan workshops, maakt ze gave content en is ze bereid om je te helpen of te informeren over haar events. Aanrader !
Super leuke workshop met top begeleiding van Miez! Erg blij met m’n zelfgemaakte schoenen!
Erg leuk gedaan! Leuke workshop gehad, zeker aan te raden.
Super leuke leren tas bij Michelle gemaakt!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid