facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Max Dance

Studio Max Dance

Info

September 2016 heeft Studio Max Dance haar deuren geopend! De dansstudio is gespecialiseerd in Urban|Pop|Show & Modern|Jazz danslessen.

Geschiedenis

September 2016 heeft Studio Max Dance haar deuren geopend!

De dansstudio is gespecialiseerd in het verzorgen van Urban|Pop|Show en Lyrical Jazz danslessen. Studio Max Dance staat voor plezier, fun en gezelligheid met een hoog workout gehalte.

Het is al mogelijk om in te stromen vanaf 2,5 jaar!

Even voorstellen:
Mijn naam is Maxime Jongerius en ik ben eigenaresse/danslerares van Studio Max Dance! Het avontuur is allemaal begonnen toen ik 2 jaar was en met sambaballen in een dansles voor peuters belandde. Vervolgens werden de sambaballen ingeruild voor het echte werk en werkte ik langzaam maar zeker aan mijn droom, een eigen dansstudio.

De afgelopen 20 jaar heb ik ervaring op kunnen doen wat betreft verschillende dansstijlen, optredens en het geven van dansles. Nu is het tijd om mijn passie te delen op een professionele, leuke en gezellige manier in mijn eigen dansstudio!

Ik kan niet wachten om jouw talenten te zien, tot snel?!

Ga voor meer informatie naar www.studiomaxdance.nl of stuur een mailtje naar [email protected]

Adres: Iepenweg 5, 3421 TW Oudewater
Telefoonnummer: 0623343266
Stad: Oudewater
Route: Iepenweg 5
Postcode: 3421 TW



op zoek naar gerelateerd: Ballet Oudewater, Floorwork dans utrecht, Moderne dans Utrecht, Pop Show Dance, Dans niveaus, Kinderfeestje Oudewater, Dansen op hoog niveau, Dansles voor beginners
Recensies
Het is een hele leuke dansschool waar je gwn in de Goudse schouwburg mag optreden
Super leuke dansschool! Max ontzettend bedankt voor alle dansen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid