facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Look fotografie

Info

Studio Look fotografie. Altijd in voor leuke spontane gezellige fotoshoots. Kijk op mijn site www.studiolook.nl

Geschiedenis

Trouwen, Bolle buiken, New Born,Kinderfotografie, Portretfotografie, Bedrijfsfotografie, Kinderfeestjes, Vrijgezellenshoot, Woningfotografie



"Zoek jij een fotografe die zich richt op de schoonheden van een zwangerschap, newborns, baby's, gezinnen en families? Of gewoon een foto van jullie samen? En die werkzaam is in Overijssel?Zoek dan niet verder!Mijn naam is Charissa, een enthousiaste fotograaf uit Wierden."
Adres: Kruizemunthof 45, 7641 EV Wierden
Telefoonnummer: 0642634546
Stad: Wierden
Route: Kruizemunthof 45
Postcode: 7641 EV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maudivo fotografie. Maudivo fotografie. 498 meter Maudivo fotografie. WHERE MOMENTS BECOME MEMORIES. Voor zwangerschap, newborn, kinde...
Recensies
Super rustige en vriendelijke fotograaf!! Na een prachtige zwangerschapshoot hebben wij nu ook de newborn- en lifestyleshoot gehad! Helaas wou onze dochter absoluut niet slapen. Maar boven dat nam ze echt alle tijd, moeite en geduld om toch prachtige foto’s van onze pasgeboren baby te maken Wij boeken tzt zeker nogmaals een fotoshoot bij Charissa Een echte aanrader voor prachtige foto’s!! wij zijn heeeeel benieuwd naar het eindresultaat!
Wat een onwijs leuke shoot hebben wij gehad met Charissa. Alles ging super natuurlijk en het voelde heel ongedwongen! Ook in de communicatie verliep het allemaal erg fijn en vertrouwd. Nogmaals super bedankt voor alles! Wij zijn onwijs blij met de foto’s die je van ons allen hebt gemaakt!
Wij hebben nu 2 shoots bij haar gedaan! En bij beide super mooie foto's terug gekregen. Vooral bij de tweede was dit een behoorlijke klus, met een newborn en een kindje van anderhalf. Toch is het haar gelukt en bleef ze veel geduld houden. Ik raad haar zeer zeker aan, mooie foto's voor een fatsoenlijke prijs!
CJ Fotografie heeft mij/ons tijdens de zwangerschap gefotografeerd. Iets waar ik eerst wel tegenop zag, maar dat was totaal niet nodig. We werden hartelijk ontvangen en er werd eerst even gekletst over ons, de zwangerschap en onze wensen. Ik voelde me erg op mijn gemak en de foto’s zijn prachtig geworden! Zoek je een fotograaf die echt iets met je wensen doet én je op je gemak stelt? Dan moet je bij CJ Fotografie zijn!
Super goede kwaliteit foto's krijg je! Ze is gezellig en neemt overal goed de tijd voor om de mooiste foto's te leveren, ik ga zeker vaker shoots bij haar doen, mooie foto's voor goede prijzen
Ik heb 2 fotoshoots gedaan bij CJ fotografie. 1 in de studio en 1 buiten. De foto's zijn zo mooi en zo waardevol geworden! CJ fotografie heeft ontzettend veel geduld met onze 1 jarige en dat maakte het gelukkig heel ontspannen! Echt een aanrader
Een shoot gehad met mijn zoontje bij CJ Fotografie en dit is goed bevallen. Ze stelde mijn zoontje op zijn gemak en nam ook de tijd. Ook wanneer hij even niet meer wilde "stilzitten" maakte ze daar gebruik van. Ik ben erg blij met het resultaat!
Wij hebben een leuke zwangerschap shoot gehad bij de sahara in Ommen. We zijn heel blij met het resultaat van de foto’s. Ze nam de tijd voor ons. Zeker een aanrader om foto’s bij haar te laten maken. Ook zeer mooie kwaliteit van foto’s.
Super fotograaf. Neemt de tijd niet al te duur en leverde echt ontzettend goeie kwaliteit. Laat je zelf je eigen ideetjes uitproberen. Communicatie is zeer prettig en kijk echt naar wat de klant wil.
We stonden voor het eerst voor de camera, dus waren een beetje ongemakkelijk maar zodra de shoot begon werden we gelijk op ons gemak gesteld en was het een onwijs gezelligs shoot. Super bedankt! Heel benieuwd naar het eindresultaat :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid