facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Lobbes

Studio Lobbes

Info

www.studiolobbes.nl is een geluids-opnamestudio, maar het belangrijkste onderdeel van het bedrijf is de verkoop en verhuur van geluidsopname-apparatuur.



"Lobbes Pro Audio verkoopt en verhuurt professionele geluidsopname-apparatuur. Tevens kun je bij onze eigen studio terecht voor top opnames!"
Adres: Scheiding 61, 9865VB Opende, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0512-340457
Stad: Opende
Route: Scheiding 61
Postcode: 9865VB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

Recensies
Het is dat ik een ster moet geven, maar zelfs dat verdient deze zaak niet. Laat ik beginnen met het positieve, de prijzen zijn goed! Maar zodra er iets met je aankoop aan de hand is, zijn de vriendelijke verkopers/eigenaar op eens niet meer zo vriendelijk. Ik heb een kapotte speaker ontvangen, en om die reden wou het gehele setje 2 speakers retourneren. Hier werd moeilijk om gedaan. Het zou een proffesionele audio zaak zijn, en dan is retourneren niet zomaar mogelijk, omdat professionals horen te weten wat ze kopen. Ik ben gewoon een particulier consument die online wat koopt, dan heb je binnen 2 weken ten alle tijden het recht te retourneren, dat is de wetgeving. Ook werd er verteld dat zakelijke aankopen geenherroepingsrecht of wettelijke bedenktijd hebben. Oke Lobbes, maar ik ben geen bedrijf, heb ook geen KVK nummer niks opgegeven, gewoon op jullie website besteld. Vervolgens hebben ze 2 weken na terug ontvangst van de speakers gewacht met uitbetalen. Ik heb sterk het gevoel dat ze dit hebben gedaan om te treiteren, want de geretourneerde speakers stonden al weer een tijdje op de website te koop. Mensen, doe jezelf een plezier, en koop niet bij deze malafide webshop. Louche ondernemer die het niet kan hebben als er een verkocht product waarvan 1 met defect word geretourneerd, want dan heeft meneer minder inkomsten. Lobbes, wat een trieste bende!
Altijd een goede eerlijke prijs en wanneer er iets aan de hand is met welk product dan ook altijd goede service om je verder te helpen en het probleem op te lossen. Heel tevreden en uitstekende service.
Geweldige snelle service door betrokken en vriendelijke verkopers voor een uitstekende prijs. Mijn 5 sterren meer dan waard.
Slecht functionerende website.Wat mij betreft alles zeggend over de te verwachten service of aftersales.Bedrijf zal wel weer zijn opgezet door een stelletje geldwolven.
Ik heb een antelope d8sc interface bij hen gekocht aan een zeer scherpe prijs. Kwam de dag nadien al aan in België, sneller dan verwacht eigenlijk. Hun communicatie is heel duidelijk. Bedankt voor de goede service!
Top service & goeie prijzen
Prima adresje, mooie audio apparatuur voor scherpe prijzen met een vriendelijke eigenaar en snelle verzending.
Wat een sukkel die Lar-Soos. 0 sterren voor jouw, 5 voor Studio Lobbes.
Vertaald door Google Ik vond deze winkel tijdens het zoeken naar de goedkoopste optie om Apogee Symphony MKII 8x8-module te kopen en ze hadden de beste prijs die ik kon vinden. De service is onberispelijk, zeer snelle communicatie, zeer snelle levering naar Slovenië, zelfs toen er een kleine adapter ontbrak in de eerste zending, stuurden ze me het stuk onmiddellijk toen ik erom vroeg. Aarzel niet om hier te kopen, de beste muziekwinkel van Europa voor suer!! Zal snel terugkomen. Origineel I found this shop while searching for the cheapest option to buy Apogee Symphony MKII 8x8 module and they had the best price I could find. The service is flawless, very fast communication, very fast delivery to Slovenia, even when one small adapter was missing in the first shipment they sent me the piece immediately when I asked them. Do not hesitate to buy here, the best music shop in Europe for suer!! Will come back soon.
Vertaald door Google De koning! Beste Dealer van EUROPA! Origineel The King! Best Dealer of EUROPE!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid