facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STUDIO LND

STUDIO LND

Info

STUDIO LND brengt jou ultieme geboortekaartje, huwelijkskaart, verhuiskaart of uitnodiging voor een speciaal feest tot leven.

Geschiedenis

Studio LND ontwerpt alle geboorte-, huwelijkskaarten, verhuisberichten en uitnodigingen samen met haar klanten. Elke kaart is daardoor uniek en op maat gemaakt.
Daarnaast ontwerpt Studio LND ook huisstijlen, flyers, advertenties en brochures voor ondernemers.



"Ben jij op zoek naar de perfecte geboorte- of trouwkaart, maar kun je ‘m maar niet vinden? Een kaart op maat van Studio LND biedt jou de kans om de kaart die jij in gedachten hebt tot leven te laten komen.Linda werkt graag met je samen om de perfecte kaart in je handen te hebben en op tijd te versturen.Daarnaast heeft Studio LND ook een prachtige ready to send collectie. Een basiscollectie met de mooiste geboorte- en huwelijkskaarten, die je met een kleine persoonlijke wijzing, zo kunt versturen."
Adres: 1731 WT Winkel (Noord-Holland)
Stad: Winkel
Postcode: 1731 WT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijn Design Wijn Design 2 km Slechte ervaringen met dit bedrijf. Ze werken niet mee, ze willen dat je extra gaat b...
Avot Avot 2 km Nogal een aparte én bovenal onhandige manier van communiceren! Geen enkele serieuze ...
Recensies
Voor ons eerst kindje wilden wij een geboortekaartje die bij ons zou passen. Linda ging met onze ideeën aan de slag en al snel kwam daar een ontwerp uit die ons erg aansprak! Met nog wat feedback en aanpassingen was daar al snel het eindresultaat! Wij zijn super blij met het eindresultaat, het is een geboortekaartje geworden die precies bij ons past! Studio LND bedankt!!
Wij gebruiken de kunsten van Linda voor onze trouwkaarten en we zijn ontzettend blij met het resultaat. We horen niets anders dan complimenten van onze gasten. De service is uitstekend en we raden haar zeker aan.
Zij hebben een prachtig op maat gemaakte geboortekaart voor ons dochter gemaakt. Onze ideeën zijn heel nauwkeurig getekend op onze kaart. De kaart is zo uniek, echt heel tof.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid