facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio KA

Studio KA

Geschiedenis

Studio KA werkt aan een breed scala aan opdrachten van grootschalige woning- en utiliteitsbouw tot (verbouwingen van) het individuele woonhuis.

Ik zie iedere opgave als een nieuwe uitdaging om te zoeken naar de beste en meest inspirerende oplossingen. Samen met de opdrachtgever analyseer ik de wensen, dromen en randvoorwaarden van de opgave en locatie. Daarvanuit werk ik toe naar een uniek ontwerp op maat. Hierbij wordt de locatie zorgvuldig in beeld gebracht en worden zo nodig diverse varianten onderzocht.

De wensen van de gebruiker spelen hierin een belangrijke rol: kennis van de toekomstige bewoner of gebruiker vormt de basis van een goed functionerend ontwerp. Vanuit een goede samenwerking met de opdrachtgever komen de beste projecten voort!

Ik laat me inspireren door de locatie, de achtergrond van het programma of de geschiedenis van een plek. Studio KA ontwerpt gebouwen met een sterk gevoel voor schoonheid die de functie en het gebruik van het gebouw reflecteren.

Ik werk graag in een omgeving waarin ik uitgedaagd word om het beste uit mijzelf en anderen te halen en waar diverse disciplines elkaar kunnen versterken. Daarom werk ik met een netwerk van professionals waaruit een multidisciplinair ontwerpteam kan worden samengesteld. Denk hierbij aan architecten, interieurarchitecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en bouwkundigen. Zo wordt voor iedere opgave het juiste team ingezet om te komen tot een complete ontwerpoplossing.

Adres: Rotterdam
Stad: Rotterdam


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Studio KA. Studio KA adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Studio KA. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Studio KA delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid