facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio/K

Studio/K

Info

Bioscoop/Cafe-restaurant aan het Timorplein in Amsterdam-Oost, geheel gerund door studenten.

Geschiedenis

Studio/K is een jonge, frisse bioscoop, gevestigd in de oude ambachtsschool aan het Timorplein in de Indische buurt in Amsterdam. We beschikken over twee comfortabele en prettige zalen, waarin actuele arthouse en de betere populaire films gedraaid worden. Een moderne, kwalitatieve mix die wordt aangevuld met de wat kleinere, gedurfde en kunstzinnige films. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vaste filmavond als Biosfeer, of de verschillende filmfestivals die regelmatig bij ons plaatsvinden.

Naast de bioscoop hebben wij uiteraard ook een voortreffelijk café-restaurant, vinden er regelmatig unieke live optredens plaats en kan er gedanst worden tijdens de vele eigenzinnige clubavonden die georganiseerd worden. De studenten van Studio/K leiden de gehele organisatie, van directie tot kaartverkoop, waarbij er genoeg ruimte voor creativiteit is en het ons de kans biedt om naast onze studies ervaring op te doen met het runnen van een (culturele) onderneming. Door haar uitgebreide diverse aanbod en bruisende activiteit heeft Studio/K iets weg van een overdekt festival, waar het zomerse gevoel van het festivalseizoen het hele jaar te vinden is.

Welkom bij Studio/K!

Adres: Timorplein 62, 1094 CC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 692 0422
Stad: Amsterdam
Route: Timorplein 62
Postcode: 1094 CC


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 01:00
Vrijdag: 11:00 - 03:00
Zaterdag: 11:00 - 03:00
Zondag: 11:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: studio k filmladder, a star is born studio k, studio k geplande evenementen, studio k green book, cineville studio k, stadspas studio k, studio k kinderfeestje, studio k ade
Recensies
Leuke locatie, binnen is het mooi aangekleed en heeft het een leuke sfeer. Ook buiten kun je heerlijk in het zonnetje zitten. Leuke plek om met een groep wat te gaan drinken! Ze hebben ook een kaart, niet uitgebreid, maar het eten was heerlijk. Ik heb de heerlijke bradwurst gegeten en die smaakte erg goed.
De gemoedelijke zaal met heerlijke stoelen, een echte filmhuisfilm, Rodeo en toe aan de bar met een kop verse muntthee én een schaal met echt heerlijke hapjes. De mini loempiaatjes en kaasstengeltjes leken mij vers gemaakt en gingen er wel in. Overal tafeltjes met mensen gezellig kletsen en studenten aan de schaak. Luie stoelen en banken en een keuken die nog lang open is. Ik kan geen negatief commentaar bedenken, een topplek! En voordeel was ook dat je met je motor voor de deur prima kan parkeren. De Stay oké is om de hoek, ziet er ook prima uit, met een mooi terras buiten!
Hele fijne plek. Goeie programmering van films, lekker ongedwongen sfeer, prima simpele kaart om wat te eten. Bediening soms een beetje traag, vooral in de zomer met groot terras.
Wat is er mooier dan een goede film en lekker eten en drinken? 's Avonds laat wordt het een beetje studentikoos, maar de tent wordt dan ook gerund door studenten.
Deze tent... Het zal wel modern, woke en professioneel wezen maar als écht gastvrij heb ik het niet ervaren laat staan als gezellig. Ze vinden je alleen maar aardig wanneer je je creditcard trekt.
Prettige bioscoop, De bar is slecht georganiseerd, lange wachttijden en personeel met andere dingen bezig jammer Kan echt beter en sneller, wel hele vriendelijke bediening
Lekker sfeertje hier binnen en buiten. Bios met hele leuke details. Fijn dat je hier met je Cineville-pas terecht kunt!
Heerlijk park dat een overblijfsel is van een vorige Floriade. Leuk treintje voor de kinderen en in het voorjaar zijn er Rhododendrons
Goeie films, gezellige sfeer, koffie drankjes en garnituur zijn prima en de studenten erg vriendelijk.
Fijne bioscoop, prettige bar, leuke mensen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Studio/K met het openbaar vervoer


Amsterdam, Javaplein 170 meter
14
Amsterdam, Javaplein 200 meter
14
Amsterdam, Zeeburgerdijk 230 meter
22
65
N89
Amsterdam, Zeeburgerdijk 230 meter
22
65
N89
Amsterdam, Zeeburgerdijk 230 meter
14

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Studio/K. Timorplein 62 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Studio/K adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Studio/K. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Studio/K delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid