facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Just Miranda

Info

CND SHELLAC
LYCON BODYWAX/ BRAZILIAN WAX
EPILEREN MET TOUW
ELLEEBANA LASH VOLUME LIFTING
BELLABACI CUPPING MASSAGE

Geschiedenis

U staat er niet altijd bij stil maar uw nagels en handen zijn een deel van uw visitekaartje. Bij kennismaking komen zij vaak het eerst in contact. Mooie nagels en verzorgde handen geven een zelfverzekerd gevoel.

Combineer het gemak van een nagellak met de kwaliteit van een gel !

Dit product verstevigd de nagel en blijft 2 tot 3 weken mooi op de natuurlijke nagel (afhankelijk van de groei snelheid van uw nagels soms zelfs langer) en kan eenvoudig weer worden verwijderd.

Op teennagels blijft de gel zelfs tot wel 6 weken mooi! Dit omdat teennagels veel langzamer groeien en meer beschermd worden door sokken en schoeisel.

U komt met mooie, droge nagels de salon uit. Het product wordt namelijk uitgehard in een UV-Lamp. Geen gedoe met stoten en beschadigen van de net gelakte nagels!

Het product is ideaal voor mensen die weinig tijd (of zin) hebben en toch mooie gelakte nagels willen.

In onze stijlvolle en professioneel ingerichte salon nabij het centrum in Westervoort gaat u zich al snel op uw gemak voelen. Uw hebt keuze uit verschillende kleuren en wordt, indien nodig, hierin goed geadviseerd !!!

Adres: Klapstraat 32, 6931 CJ Westervoort
Telefoonnummer: 0614509470
Stad: Westervoort
Route: Klapstraat 32
Postcode: 6931 CJ



op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon Westervoort, Wenkbrauwen Westervoort, PMU Westervoort, Nagelstudio Westervoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jessi nails westervoort Jessi nails westervoort 620 meter Nagels zijn mooi gedaan- maar super onvriendelijk. Kan ook niet pinnen. Door Corona m...
Spikey Nailz Spikey Nailz 1 km Nagelsalon
Nagelsalon Daan's zolder Nagelsalon Daan's zolder 1 km Een nagelsalon waar ik wil dat de klant zich thuis voelt dat vind ik belangrijk
Beautysalon Bebeau Beautysalon Bebeau 1 km Professionele salon die zeker aan te bevelen is. Je krijgt duidelijke voorlichting en...
Nails and More For You Nails and More For You 1 km Secuur en mooie dunne nagels
REHA Sun REHA Sun 1 km Zonnestudio, Nagelstudio, Collageenbank, Spraytan, wimperextensions, tandenbleken
Nagelstudio Selma Nagelstudio Selma 1 km Kom graag hier me nagels doen netjes en schoon en vriendelijk vrouw komner al 6 jaar ...
Salon Binnenstebuiten Salon Binnenstebuiten 2 km Professionele behandelingen uitgevoerd door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. ...
Peetjesnails Peetjesnails 2 km Voor professionele mooie acrylnagels, ook voor gellack op eigen nagels en teennagel k...
Recensies
Miranda heeft altijd de nieuwste kleuren en geeft je de juiste behandeling. Ook als je nagels er niet zo goed aan toe zijn, weet zij ze weer helemaal netjes en verzorgd te maken.
Het perfecte adres voor het zetten van gelnagels Nagels blijven lang mooi.Je wordt door Miranda heel prettig en vooral professioneel geholpen De nagelstudio ziet er mooi en sfeervol uit. Een echte aanrader.
Mijn eerste behandeling was het waxen van mijn oksels. In het begin was ik nogal zenuwachtig en bang voor de pijn. Ik werd gerustgesteld en gelukkig had ze geduld met me. Ze vertelde ook precies wat ze ging doen, dus dat stelde me wel gerust. Uiteindelijk viel het hartstikke mee. Nu doe ik alles waxen en sinds kort doe ik ook mijn nagels daar. Ben een tevreden klant en blijf zeker terugkomen.
Super wax salon mooie praktijk ruimte. Ga er graag naar toe . Miranda is een leuke vlotte vrouw en werkt zeer deskundig en heeft hele fijn Lycon wax voelt heel zacht aan . Echt een aanrader . Groetjes Renate .
Ik was op zoek naar een salon om te waxen. Ik ben bij miranda terrecht gekomen en het beviel me meteen erg goed. Ze legt alles heel goed uit en het resultaat was precies hoe ik wou. Ze is erg vriendelijk en maakt gezellig een praatje. Ik zou iedreen deze salon aanraden! Ook om lekker je nagels te laten doen of je wenkbrouwen. Top!
Ik ben al naar veel salons geweest maar bij geen enkele voelde ik me fijn. Tot ik bij Miranda kwam. Een gezellige zorgzame vrouw die je op je gemak laat voelen en ook je goeie tips geeft. Ze is altijd eerlijk en heeft leuke acties. Een aanrader!!
Miranda gaat erg prettig te werk; ze legt het stap voor stap uit, is vriendelijk en zeer nauwkeurig! Het was een aangename eerste keer. Bedankt Miranda!!
Aanrader als je een keer mooie gelakte nagels wil hebben. Nu aan het bedenken welke kleur ik volgende keer wil hebben, er is zoveel keus. Goede service als de nagels binnen een week beschadigd zijn.
Heel erg fijn geholpen! Alles wordt rustig uitgelegd, je voelt je er erg op je gemak.. Ik ben echt heel blij en tevreden, en heb dan ook gelijk een tweede afspraak al gemaakt!
Vriendelijke dame! Net mijn wenkbrauwen laten doen en kom zeker weer bij haar terug! Netjes en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid