facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Jitske

Studio Jitske

Info

Studio Jitske; Geboortekaartjes, Geboorteborden, Raamstickers, Kraamcadeaus en meer

Geschiedenis

Studio Jitske is een webwinkel voor originele kraamcadeaus, geboorteborden, geboortekaartjes, herinneringsdozen en andere artikelen rondom de grote gebeurtenissen in het leven.

Een kleine greep uit ons grote assortiment: stoeltjes met naam, canvas met sterrenbeeld, bewaardoos van geboortekaartje, bewaardoos overlijden etc.

Adres:
Telefoonnummer: 0636180831
Stad: Stein


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DECO Vloeren DECO Vloeren 607 meter Echt geen enkel opmerking aan toe te voegen, komt zijn afspraken na! en hebben meer a...
Hookah2Go Hookah2Go 773 meter Hookah2Go is een winkel waar je terecht kan voor waterpijpen te kopen/huren, deze kun...
Jeffrey de Groot Boomverzorging Jeffrey de Groot Boomverzorging 1 km Jong bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring . Voor snoeiwerk, verwijderen , planten of...
NZ Trading NZ Trading 53 km NZ Trading , groothandel in exclusieve Italiaanse fietsen en fietsonderdelen en teven...
Recensies
Zeer slechte klantenservice, kan alleen communiceren via de app waar vervolgens weinig op word gereageerd. Geen klantgerichte oplossing maar vooral eigen straatje schoon houden. NOOIT BIJ BESTELLEN.
Al tweemaal een herinnerings doos besteld. Heel erg blij mee..Goede kwaliteit en heel erg leuk voor later! Snel contact en snelle verzending.
Al heel vaak iets laten bedrukken met geboortekaartje, van een krukje om een geboorte te vieren tot een herdenkingskist om alle mooie spulletjes te bewaren van een overleden kindje. Alles is goed verzorgd, communicatie is snel en prettig en verzending elke keer sneller dan verwacht! Dikke aanrader!!
Geen levering, geen WhatsApp contact en telefonisch niet te bereiken.
Super service! Ik bestelde op vrijdag en gaf aan dat het prettig zou zijn om het dinsdag te hebben. rekening houdende met het feit dat ik erg laat bestelde en het wellicht niet zou lukken. Direct werd ik gebeld om het proces het aanlevering van het ontwerp en goedkeuring voor de bedrukking te stroomlijnen en het pakketje was er zaterdag! Prachtig product, fijne service.
Onlangs een geboortestoeltje besteld voor Mees. Ontzettend mooi geworden. Goed contact met Studio Jitske via de mail, fijne service. Na het plaatsen van je bestelling maken ze eerst een proefontwerp. Pas als je akkoord geeft, wordt deze gemaakt. Binnen een week was het stoeltje in huis, top! Zou zeker weer een bestelling plaatsen. Zie bijgevoegde foto ;
Snelle service, mooie producten en top communicatie! Echt een aanrader voor persoonlijke geboorte cadeaus.
Hele mooie spullen voor heel veel gelegenheden .goede service goed mail contact bij vragen in 1 woord fantastisch
2x koffertje besteld die gemaakt werd met een geboortekaartje als ontwerp. Erg tevreden over de kwaliteit
Super snelle levering, goed contact en service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid