facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio ID

Studio ID

Info

Your hair, your identity, my work.
Allround kapper voor hem, haar en kids - extensionspecialist.
Olaplex en Wella professionals.



"Ben je op zoek naar een kapper die écht luistert naar wat jij wil? Eentje die aandacht heeft voor jou en die net als jij zuinig is op jouw haar? Dan ben je hier op de juiste plek.Studio ID is een Women-only-salon in Boskoop waar wordt geluisterd naar jou."
Adres: Wilhelminalaan 2, 2771 VD Boskoop
Telefoonnummer: 0647220342
Stad: Boskoop
Route: Wilhelminalaan 2
Postcode: 2771 VD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Boskoop Kapper, Kapper gespecialiseerd in lang haar, Hair 16, Krullenkapper Alphen aan den Rijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KnipSter & Nagels KnipSter & Nagels 488 meter Spontane kapster, gezellig en zeker kwalitatief goed in haar werk, vakvrouw.
Riska's Hairstyle Riska's Hairstyle 511 meter Zeer kundige kapster voor een goede prijs
Studio Vaganza Studio Vaganza 515 meter Ik ben heel tevreden over hoe ik ben geholpen, geadviseerd en hoe ik de deur uit liep...
Haar Boss Haar Boss 643 meter Nu voor de 2e keer geweest en ik ga nooit meer naar een ander toe. Ookal is het 50 mi...
Marna Hairclub Boskoop Marna Hairclub Boskoop 958 meter Wat je ziet is wat je krijgt gaat hier niet op....., goede Pizza's dus.
Snel Kappers Snel Kappers 1 km Ik moest voor een kind van 2, knipbeurt van kwartier 26.50 betalen.... sorry maar ik ...
Hair so Pure Hair so Pure 1 km Manon neemt de tijd en luistert goed naar de wensen van de klant. Super goed geknipt ...
Beauty- & Kapsalon Zus & Zo Beauty- & Kapsalon Zus & Zo 2 km Gezellige en knusse beauty- en kapsalon in 1 gerund door de zusjes Jill en Britt Ka...
Recensies
Vandaag voor het eerst bij Studio ID geweest en ik ben super tevreden. Eindelijk een kapper die écht luistert naar wat je wil en vertelt wat ze gaat doen. Super blij met m'n haar. Meteen een vervolgafspraak gepland :
Voordat ik naar Mardy ging was ik al een tijdje op zoek naar een goed kapster. Gevonden! Mardy luistert goed naar wat ik wil en kijkt ook goed wat bij mij past. Ze heeft een kleuranalyse gedaan en ik heb mijn haarkleur hierop aangepast. Super blij mee! Daarnaast is Mardy ook heel gezellig en is ze leuk met kinderen. Mijn twee zoontjes van 3 en 1 jaar knipt ze ook en die vinden het leuk om naar haar toe te gaan.
Toen Mardy mij 6 jaar geleden adviseerde mijn haar op een andere manier te behandelen had ik er eerst sceptische gedachtes over. Nu is mijn haar zo gezond en nu heb ik het lange haar waar ik altijd al van heb gedroomd. Mardy geeft mij altijd het goede advies als ik een andere kleur wil en weet precies wat ik nodig heb. Ze is klantvriendelijk en denkt graag met je mee. Echt een topper!
Toen ik vorig jaar verhuisde naar Boskoop, zag ik op Google Maps dat Studio ID vlak bij mijn nieuwe huis was gevestigd. En wanneer je naar een nieuwe woonplaats verhuist, ga je ook op zoek naar een nieuwe kapper, dus ik besloot om Mardy een berichtje te sturen. Inmiddels ben ik al een aantal keer bij haar geweest en ik ben elke keer ontzettend blij met het resultaat. Mardy begrijpt direct wat ik bedoel, ze is heel relaxt en maakt echt goed de tijd voor een afspraak. Ik ben erg blij dat ik haar gevonden heb! :-
Gister voor de 2e keer bij Mardy in de stoel gezeten en voor mij niet meer anders. Ze luistert naar mijn wensen en geeft een goed en eerlijk advies. Vertelt duidelijk wat wel en niet goed en haalbaar is voor mijn haar. En ze heeft elke keer mijn verwachtingen weer overtroffen. Mijn haar is heel mooi gekleurd met een top overloop , ze neemt alle tijd voor je luistert goed en is ook nog in voor een gezellig praatje ! Alle uurtjes in de stoel vliegen voorbij. Ook een goed advies gehad voor thuisgebruik van producten omdat mijn haar na alle keren zelf thuis kleuren er best slecht aan toe was. En na het gebruik van de geadviseerde producten merkte ik zoveel verschil in het herstel van mijn haar. Eindelijk kan ik het lang laten groeien. Ik ben blij dat ik haar gevonden heb en wil niet meer anders ! Thankyou !
Een heel informele gezellige kapsalon met een top kapster die goed naar je luistert, duidelijk vertelt waarom je wensen wel of niet kunnen met jouw haar.en je dan bovendien goede en leuke andere opties geeft, waardoor je uiteindelijk met een vakkundig gekapt hoofd, helemaal naar wens de deur uit gaat. Super!! Al meerdere malen geweest evenals mijn zus en moeder en zijn altijd erg tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid