facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio HENK, www.studio-henk.nl

Studio HENK, www.studio-henk.nl

Info

We are Studio HENK, a Dutch furniture design studio.
We believe that products created with love, passion and craftsmanship will ensure. www.studio-henk.nl

Geschiedenis

Welkom bij Studio H&K, een Amsterdams ontwerpbureau opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland. We ontwerpen en produceren vernieuwende moderne houten design tafels met stalen frames. Al onze tafels worden gemaakt van massief eiken hout gecombineerd met een minimalistisch of robuust wit, zwart of onbehandeld metalen frame.

We willen de best mogelijke kwaliteit bieden en een design tafel bereikbaar maken voor iedereen. Design producten zijn onnodig duur en daarom bieden we onze design houten tafels aan voor normale prijzen. Om dat mogelijk te maken werken we constant samen met onze leveranciers om de kwaliteit te optimaliseren en zoeken we naar de beste prijzen op de markt.

Alle tafelbladen worden standaard behandeld met naturel wax olie of wit gelakt waardoor je je geen zorgen hoeft te maken wanneer je wat knoeit op je eiken tafel. De frames worden tweelaags gepoedercoat in de kleur wit of zwart en kunnen daardoor tegen een stootje. De design tafels zijn in veel verschillende maten en diktes verkrijgbaar dus de maat die je zoekt zit er zeker tussen. Je vindt bij ons je unieke (wit) houten rechthoekige, vierkante, ronde of ovale design tafel voor een betaalbare prijs. Maatwerk tafels zijn altijd mogelijk!



"Wij zijn een bewust Nederlands designmerk dat mooie en functionele meubels maakt die een leven lang mee gaan. Door circulair design ter harte te nemen worden de op bestelling vervaardigde en op maat gemaakte meubels in-house ontworpen en geproduceerd in Europa. Wij hebben ambitieuze plannen om de meubelindustrie van binnenuit te hervormen en volledig afvalvrij te maken."
Adres: CRUQUIUSWEG 94C, 1019AJ Amsterdam
Telefoonnummer: 0202333820
Stad: Amsterdam
Route: CRUQUIUSWEG 94C
Postcode: 1019AJ


Recensies
Heel blij met onze nieuwe eettafel! Tafel in een andere woonwinkel bekeken dus niet in de winkel zelf geweest helaas maar wel telefonisch contact gehad met Studio Henk omdat wij nog vragen hadden over de maten. Hierbij telefonisch super fijn geholpen en goede adviezen gekregen! Met name over de maat van het tafelblad en de plaatsing van de poten i.c.m. onze stoelen. Uiteindelijk ook via hun eigen website de eettafel besteld, wat overigens ook een erg overzichtelijke en duidelijke webshop is! Enige minpunt is de lange levertijd, maar dat is niks nieuws tegenwoordig en de service en kwaliteit maakt het het wachten waard. De communicatie omtrent de bestelling en levering was ook erg duidelijk en de bezorgservice was top! Eerst nog getwijfeld of wij ook het eetkamerbankje van Studio Henk wilden maar omdat wij zo tevreden waren met de service en kwaliteit dit toch ook gelijk gedaan. Na aanvraag konden we gratis stofstalen thuis krijgen om zo te kijken welke stof het beste bij ons interieur en overige meubels past, superfijn dat dit mogelijk was! Omdat wij helaas niet in de mogelijkheid waren om even langs de winkel te gaan hebben wij telefonisch adviezen gekregen en stuurden zij foto's van hoe het bankje bij hun in de winkel opgesteld stond, erg fijn dat dat zo kon! Kunnen niet wachten tot we het bankje ook in huis hebben!
In de winkel in Amsterdam in augustus twee maal een lange tijd geweest om ons te laten adviseren over een nieuwe eettafel. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen. Prettig advies gehad, waardoor we de tweede keer zijn terug gekomen, inclusief kleurstalen etc van andere meubels. Hierdoor een mooie combinatie kunnen maken qua stoffen, tafel poten en tafelblad kleur. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen en werd er goed naar ons geluisterd. Ook een verandering van tafelpoten naar butterfly was geen enkel probleem. Levering ook uitstekend, netjes alles gemonteerd en nagelopen bij levering. Uitstekend uitgevoerd door de bezorgdienst. Kortom, happy met onze keuze
Prachtige tafel en zes stoelen in ons huis in Utrecht! We hebben ook twee salontafels en zes stoelen zonder armleuningen. Die gebruiken we als we meer dan zes stoelen nodig hebben. Top! Dank Studio Henk! Klik even op de foto om de tafel met stoelen te zien!
We zijn heel erg blij met onze nieuwe tafel van Studio Henk. In de winkel zijn we ontzettend goed geholpen. Er werd goed met ons meegedacht. Na bestelling was het mailcontact goed en de uiteindelijke levering ging sneller dan in eerste instantie verwacht. Er ging even iets mis toen we de datum konden inplannen voor levering via de derde partij, maar ook toen was het contact met Studio Henk goed en is het snel opgelost.
Goed geadviseerd in de brandstore. Wij hebben brede stoelen en het bleek dat we de tafel 1 maat groter moesten nemen dan we dachten. Thuis het nog nagemeten en akkoord gegeven. 2 Weken later prachtige tafel in huis!
Wij hebben de eettafel Blob met butterfly zwart gepoederd onderstel en bijpassende twee poefjes. We zijn heel erg tevreden over de communicatie en de service. We hebben de meubels via een zoom call aangekocht en er werd alle tijd genomen om alle meubels te laten zien. Voor ons was het niet handig om naar een van de flagstoned te komen dus dit was een perfecte oplossing. Daarna hebben we nog een sample ontvangen van de stof en waren we eruit wat we wilden bestellen. Het contemporaine design, de service en de duidelijke communicatie zijn ons er goed bevallen. Daarnaast ontvingen we updates over de levertijd en dat werd ruimschoots van tevoren gecommuniceerd. Kortom: goede ervaring!
Blij met onze eethoek van Studio Henk. De stoelen en het bankje zitten heerlijk! Tafel is stevig, mooi van vorm en lekker ruim.
Prachtig verrassend design, hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service! Levertijden volgens afspraak en keurig afgeleverd en gemonteerd. Heel blij met mijn aankoop Blob
De slot coffee tafel blob aangekocht in de shop in Antwerpen. Super service, prachtige winkel waar je alles wilt kopen. Levering ging vlot. En de tafel staat prachtig in ons huis.
Wij hebben in juni een eettafel, bankje plus 3 eettafelstoelen besteld. Half oktober is deze geleverd. De tafel, het bankje en stoelen zijn prachtig en zijn van goede kwaliteit. Waar wij echter zeer ontevreden over zijn is het stuk service. Er is 1 stoel verkeerd geleverd, dit is een stoel uit een hele andere serie dan de rest van de set. Kan gebeuren. Hier is direct melding van gemaakt. Na pas 2,5 weken kregen we eindelijk te horen wanneer we de juiste stoel konden verwachten, dit blijkt eind januari te zijn. Dat er een fout gemaakt kan worden vinden we niet erg, maar wel dat we na melding hiervan zo lang moeten wachten op een reactie wanneer de omruiling is, en daarna te horen krijgen dat deze vervolgens pas 15 weken na de foutieve levering zal zijn, vinden wij geen service behorend bij deze prijsklasse. Service is dus een flinke tegenvaller.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Studio HENK, www.studio-henk.nl. CRUQUIUSWEG 94C kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Studio HENK, www.studio-henk.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Studio HENK, www.studio-henk.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Studio HENK, www.studio-henk.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid