facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Harm Hasenaar

Studio Harm Hasenaar

Info

Studio Harm Hasenaar is een multidisciplinair ontwerpbureau. Grensverleggend op het snijvlak van architectuur, design, visuele communicatie en nieuwe media.

Geschiedenis

Studio Harm Hasenaar is een multidisciplinair ontwerpbureau. Gespecialiseerd in architectuur, design, visuele communicatie en nieuwe media. De kern van ons vakgebied is het ontwerpen van de directe menselijke omgeving. Dit kan men echter op verschillende schaalniveaus toepassen. Mensen bewegen zich niet alleen binnen architectuur maar ook binnen de virtuele ruimte. De gebouwde en virtuele omgeving heeft plekken doen ontstaan die het specialisme van zowel de interieurarchitect als ook de grafisch ontwerper vragen. Studio Harm Hasenaar ontwerpt in deze redenering alles dat raakt aan de huid van de gebruiker, of dit nu de stoel in de huiskamer is, de kamer in het huis, het plein in de stad, het object in de openbare ruimte maar tevens ook de virtuele en 2 dimensionale wereld.

Adres: Vestingplein 1, 1398 VE Muiden
Telefoonnummer: (+31)294265693
Stad: Muiden
Route: Vestingplein 1
Postcode: 1398 VE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nadinea Interieurarchitectuur Nadinea Interieurarchitectuur 619 meter Ontwerpbureau, interieurarchitectuur, meubelontwerp en veel meer...
Recensies
Studio Harm Hasenaar ' creatie van beleving' is een multidisciplinair ontwerpbureau met als belangrijkste werkterrein museale projecten en bezoekerscentra. Ze verzorgen daarvoor het gehele traject, van concept tot turn-key oplevering en alle tussenliggende fasen. Uiteraard zijn ze ook inzetbaar voor een of meer aparte stappen. Maar betrokkenheid vanaf het eerste begin levert meestal het beste resultaat op. Ze hebben alles in huis voor het creëren van een totaalbeleving - plus een netwerk van specialisten. Met sommige daarvan werken ze al meer dan 10 jaar samen. Goede contacten en korte lijnen zorgen voor slagvaardigheid en flexibiliteit. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe combinaties van technieken en materialen. Mede dankzij deze crossovers realiseren ze opvallende presentaties en uitingen, die de aandacht trekken en vasthouden. Die verrassen, verrijken en vermaken.
Prettig contact, trouwe samenwerkingspartner
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid