facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Eleven Hair & More

Info

Kapsalon-nagelstudio-zonnestudio

Adres: Helmichstraat 11, 6851 CB Huissen
Telefoonnummer: 0263793503
Stad: Huissen
Route: Helmichstraat 11
Postcode: 6851 CB



op zoek naar gerelateerd: Krullen kapper Huissen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haarservice Simone Haarservice Simone 2 km Super fijn om thuis geknipt te worden. Altijd in voor nieuwe kleurtjes en ideeën!Top ...
Hi Beauty Hi Beauty 2 km Barbershop ziet er netjes uit. Vriendelijk, professioneel, goed service.
Recensies
Mooie beautystudio in Huissen! Aanwinst voor het centrum. Een kapsalon met zonnebank. Een moderne nieuwe zonnebank voor een goede prijs met fijne service van eigenaresse Tara. Top combinatie. Zonnebank en haar knippen/verven in één. Aanrader!
Zeer professionele en tegelijkertijd gezellige sfeer. Erg tevreden over mijn nagels
Leuke eigenares. Goed advies mbt zonnebank
Geweldige salon met super fijne producten . En terwijl je moet wachten op de inwerktijd van de kleuring kun je meteen je nagels laten voorzien van een mooie gel lakSinds kort staat daar ook een super toffe zonnebank. Alle lof voor Tara!
Goede service vriendelijk kundig en eerlijk
Geweldige zaak! Zeer kundig geholpen door Tara. Mijn complimenten!
Bij Studio Eleven Huissen wordt je helemaal naar wens geknipt, ben ook zeer tevreden over het kleuren van de haren. Het is een prachtige salon waar je vriendelijk wordt ontvangen door Tara met een heerlijk kopje thee of koffie. En naar je behandeling van Knippen of kleuren en nagels laten doen tevreden naar huis ga.
Zeker een aanrader! Ik heb erg goede ervaringen met Studio Eleven Hair & More in Huissen. Een prachtige zaak en Tara is een erg vriendelijke en zeer bekwame kapster. Naast het knippen van mijn haar, ga ik ook altijd naar Tara om mijn nagels te laten lakken. Ze gebruikt Magnetic Gelpolish, die 3 á 4 weken mooi blijft zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid