facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Dynamic

Studio Dynamic

Info

Met veel plezier werk ik al 17 jaar als nagelstyliste en volg ik regelmatig cursussen. Studio Dynamic is een salon aan huis. U bent van harte welkom!

Geschiedenis

Studio Dynamic is een nagelstudio gevestigd in het pand van Slender You Sliedrecht aan de van Goghstraat 85. Bij Studio Dynamic kunt u terecht voor diverse behandelingen op het gebied van hand en nagelverzorging. Studio Dynamic werkt voornamelijk met de producten van het wereldwijd bekende merk Cnd. U kunt terecht voor kunstnagels, manicure en een gellak behandeling met de beste powerpolish wereldwijd Shellac!

U kunt bij Slender You Sliedrecht ook terecht voor een pedicure behandeling door Danielle Pelikaan. Zij verzorgd pedicure behandelingen ook voor de diabetische en reumatische voet.

Slender You zegt het al u kunt komen slenderen, maar ook kunt u hier terecht voor Fame sport of even lekker onder de zonnebank!

Adres: Elzenhof 165, 3363 HG Sliedrecht
Telefoonnummer: 0624123067
Stad: Sliedrecht
Route: Elzenhof 165
Postcode: 3363 HG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 13:00
Dinsdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Dynamic gel polish, Dynamic nails, KeoticNail
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sliedrecht Nagelstyling En Wenkbrauwen Sliedrecht Nagelstyling En Wenkbrauwen 1 km Visagie & Nagelstyling Sliedrecht
Essy's nails & nailart Essy's nails & nailart 1 km Toppie mooie nagels weer en kwaliteit
Salon Jaqueline Salon Jaqueline 1 km Openingstijden uitsluitend op afspraak.
Sandra's Nails for You Sandra's Nails for You 2 km Deze pagina gaat over nagelverzorging van Sandra's Nails for You. Hier vindt u het la...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid