facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Driedubbel

Studio Driedubbel

Info

interieurarchitectenbureau Studio Driedubbel is gespecialiseerd in herbestemming van bestaande panden en verbouwingen. Maar ook in de ontwikkeling van ruimtelijke concepten en het maken van fotorealistische Artist impressions en 3D visualisaties.



"Wil je verbouwen, herbestemmen of transformeren? Bevalt de indeling en de uitstraling van je gebouw of woning je niet meer? Wil je meer klanten trekken, een professionelere uitstraling, prettiger werken? Of wil je eindelijk een huis waarin je je echt thuisvoelt en waarin jouw persoonlijkheid naar voren komt? Neem dan contact op met interieurarchitectenbureau studio Driedubbel!Ik ben erkend interieurarchitect / binnenhuisarchitect met een inschrijving in het architectenregister en heb mijn HBO diploma cumlaude behaald. Daarnaast heb ik een cursus bouwkunde afgerond. Je kunt bij studio Driedubbel dan ook rekenen op een professioneel ontwerp. Van bouwkundig ontwerp tot inrichting. Studio Driedubbel helpt je verder."
Adres: Oranjestraat 19, 5151GP Drunen
Telefoonnummer: 0621515472
Stad: Drunen
Route: Oranjestraat 19
Postcode: 5151GP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Huisje saam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WOW by RO WOW by RO 957 meter Hallo daar! wow by Ro is een nieuw jong bedrijf dat u graag helpt met het realiseren...
Studio Bloesem Studio Bloesem 1 km Creatieve studio voor handgemaakte accessoires, kalligrafie, illustratie, ontwerp & d...
MAXmade MAXmade 1 km Leuke animatie gemaakt op qharmony! ^.^
Studio K2K Studio K2K 1 km Goede ideeën, vernieuwend! Met het ontwerp kan je direct aan de slag, van meubels t...
Recensies
Ontzettend tevreden met het ontwerp voor onze badkamer. Elles had de lastige opdracht om in een te kleine ruimte toch een bad , een grote inloopdouche , dubbele wastafel en een toilet te plaatsen. Wat een FANTASTISCH en VERRASSEND ontwerp. Rekening gehouden met al onze wensen en veel mooier geworden dan verwacht. Tot slot alles prachtig gevisualiseerd vanuit diverse hoeken in 3D Renderings. Toen we tot slot vroegen om een visualisatie met een andere tegelcombinatie was dat in een mum van tijd tegen zeer acceptabele meer kosten gerealiseerd. Dat maakte onze keuze nog makkelijker. Onze installateur kon op basis van de zeer complete werktekeningen snel een realistische prijsopgave doen. Als de keuken aan de beurt is gaan we zeer zeker weer met Ellis in zee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid