facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio dep

Studio dep

Geschiedenis

Ik ben Debby Bogers, Grafisch Vormgever. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in een ontwerpbureau en een drukkerij, ben ik sinds 1 oktober 2011 mijn eigen studio voor grafische vormgeving begonnen; genaamd studio dep. Waarin ‘dep’ staat voor design en print.
Ik kan u namelijk van dienst zijn voor het ontwerpen, vormgeven en dtp-en van alle mogelijke grafische producten, en eventuele bijkomende fotografie.
Dus wilt u een nieuwe huisstijl, een mooie brochure of een knallende poster neem contact met mij op. Maar ook voor mooie persoonlijke geboortekaartjes, trouwkaarten, verjaardagskaarten bent u bij mij aan het goede adres.

Adres: Kapitein Wielmanlaan 15, 4661 ZB Halsteren
Telefoonnummer: 0645072746
Stad: Halsteren
Route: Kapitein Wielmanlaan 15
Postcode: 4661 ZB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zo op de Schans Zo op de Schans 183 meter Zo op de Schans is een kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
Elfenster Elfenster 227 meter Mooie website
De Ram De Ram 573 meter Gezellig en heel gemoedelijk hebben daar een drankje gedaan je kunt er ook lekker ete...
Beukfloors Beukfloors 617 meter perfecte service afspraak is afspraak.
Fysiotherapie Knippenberg Fysiotherapie Knippenberg 802 meter Vriedelijk en vakkundig .
TOV TOV 870 meter TOV : Tuinhuizen Overkappingen Veranda's. Deze worden door ons ontworpen en gemaakt a...
BAS Ambulance Service BAS Ambulance Service 912 meter Van de week de ambulance broeders mijn moederjulia naar de pijnpoli in Vlissingen geb...
CV 't Vagevuur CV 't Vagevuur 1 km CV 't Vagevuur, bouwclub uit Lepelstraat, sinds 1962
Seta Fiori zijden bloemen Seta Fiori zijden bloemen 1 km Als ik meer sterren had kunnen geven, dan had ik dat gedaan. Samen met mijn moeder mo...
ACC Gifts & Workshops ACC Gifts & Workshops 1 km Super mooie foto's.
Afbouwbedrijf Nooijens Afbouwbedrijf Nooijens 1 km Afbouwbedrijf Nooijens ZZP'er met 18 jaar ervaring. Voor al uw stuc en tegelwerkzaam...
RDG Productions RDG Productions 1 km Bedrijf dat diensten in de Podium en event techniek levert
TTL Wisse TTL Wisse 2 km Wij streven met ons porseleinwerk om een kronen en/of bruggen te maken niet van de na...
De Molen De Molen 2 km Gevraagd of de bestelling om 17:25 bezorgd kon worden De bestelling komt pas op 18:14...
Bont & Blue Bont & Blue 2 km Bont & Blue importeert het zo populaire, mooie, stoere sterke Pools aardewerk servies...
Recensies
Beste paaldans studio in Halsteren en omstreken! De sfeer tijdens de lessen is heel gezellig. Maar niet té, er wordt ook veel geoefend en geleerd, want Monique let goed op en ziet vaak precies wat er al goed gaat en nog beter zou kunnen. Ik volg hier nu een jaar lang elke week paaldans les en ik ben zeer tevreden Zou het aan iedereen aanraden om te komen, al is het maar voor een proeflesje of workshop.
Deze studio is een absolute aanrader. Je krijgt les in kleine groepen en er is veel aandacht voor je individuele ontwikkeling en de juiste technieken. Ook is de sfeer in de lessen erg goed. Het maakt hier echt niet uit of je jong, oud, dik, dun, heel goed of geen natuurtalent bent. Dit maakt deze studio een fijne en veilige omgeving om te sporten.
Erg leuke paaldansstudio en yogastudio. Leuke dames die lesgeven in gezellige groepjes met ruimte voor je eigen kunnen. Zeker een aanrader!
De lessen zijn hartstikke leuk, gezellig, en leerzaam. Een leuk groepsgevoel terwijl je wel je eigen tempo aanhoudt. En de eigenaresse van de studio is heel erg goed, kan heel goed les geven, is zorgt voor een hele leuke sfeer tijdens de les.
Hele leuke paaldans lessen! Toch op eigen tempo te volgen in de groep. Lieve lerares, die op een fijne manier les geeft. Ik ga graag naar de lessen
Super fijne paaldans studio, leuke en kundige instructrices. Lekker op je eigen niveau sporten, uitdagingen en fijn groepsgevoel.
Mooie studio en leuke lerares. Je krijgt echt les als groep, maar er is ook individuele aandacht voor je indien nodig!
Hele fijne paaldansstudio met super leuke vriendelijke maar vooral kundige docente!
De studio zier er erg mooi uit! Daarnaast zijn de lessen erg leuk en goed verzorgd. Een van de grootste voordelen vind ik nog dat de docent goede uitleg geeft en dat er door de kleine groepen voldoende persoonlijke aandacht is.
Super leuke studio! Hele professionele en leuke lerares. Kleine klasjes zodat je goed aandacht krijgt mocht dat nodig zijn. Heel erg tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid