facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Delay

Info

Professionele opnamestudio waar je terecht kunt voor opnames van een single, demo of cd. Ieder project is uniek. We bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs. Tevens repetitieruimte voor bands en kleine koren.

Adres: Hoofdweg 147, 9421 PB Bovensmilde
Stad: Bovensmilde
Route: Hoofdweg 147
Postcode: 9421 PB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landschapsbeheer het Witterveld Landschapsbeheer het Witterveld 1 km Voor het voer van mijn honden ben ik hier geweest. Zij verkopen kvv Kivo en dat vind ...
Recensies
Al 7 jaar maken we gebruik van de studio van Ronald. Alles piekfijn voorelkaar, veel ruimte en zelfs een airco. En dat is wel lekker nu het vaak warm is in de zomer.
Heel fijne, lichte en schone ruimte Koffie staat klaar: alle apparatuur aanwezig en tiptop in orde. Ronald zorgt dat alles werkt en dat is erg fijn repeteren en opnemen zo; Prachtige studio!
Supermooie ruimte om muziek te maken, al jaren maken we er gebruik van
Koffie staat altijd klaar en is lekker. Studio is netjes opgeruimd.
Mooie ruimte en schoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid