facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio De Kanonswal

Studio De Kanonswal

Info

Privacy en comfort in het centrum van Groenlo.
Studio De Kanonswal omvat zitkamer, slaapkamer, keukentje, badkamer en prive-terrasje.
Klein maar fijn!

Geschiedenis

Privacy en comfort in het centrum van Groenlo.
Studio De Kanonswal omvat zitkamer, slaapkamer, keukentje, badkamer en prive-terrasje.
Klein maar fijn!

Adres: Notenboomstraat 26b, 7141ac Groenlo
Telefoonnummer: 31620133474
Stad: Groenlo
Route: Notenboomstraat 26b
Postcode: 7141ac



op zoek naar gerelateerd: Bed en Breakfast Groenlo, Groenlo overnachten, Sawadee Groenlo
Recensies
Fijne ontvangst. Leuk compleet en brandschoon huisje. Eigen parkeerplaats en tuin met prieel. Diverse drankjes en versnaperingen. Heerlijk geslapen. Het ontbijt is echt een feestje. Wij komen zeker terug.
Verscholen op een van de mooiste plekjes van Groenlo ligt binnen de vesting een geweldige B&B. Met eigen keukentje, prima badkamer, comfortabel bed in een mooie slaapkamer en een knusse huiskamer kunnen we niet anders zeggen dat deze vakantiewoning voor twee personen uitermate compleet is ingericht. Ook viel het ons op dat alles echt brandschoon is. Als je dan ook nog ontdekt dat er koffie, thee en drankjes voor je klaarstaan, dat je je eigen zitje in de tuin hebt, inclusief prieeltje, dat je je eigen parkeerplaats voor de deur hebt en dat je je meegebrachte fietsen in de schuur kan stallen dan mag je wel van overcompleet spreken. Onze gastvrouw Marianne en gastheer Ton zijn daarbij ook nog eens uitermate aardig en vriendelijk. Tijdens ons laatste bezoek van 10 nachten hebben we geen gebruik van het ontbijt gemaakt omdat om de hoek niet één maar twéé uitstekende bakkers gevestigd zijn. Ook zitten Albert Heijn en de Jumbo op loopafstand. Mocht je wel voor het ontbijt gaan, weet dan dat we uit ervaring weten dat dit ook uitermate goed is. Groenlo en omgeving biedt meer dan voldoende mogelijkheid voor wandel- en fietstochten en de rijke historie van de stad is zeker noemenswaardig. Overigens is deze B&B ook nog eens uitermate schappelijk geprijsd. We komen hier vast en zeker nog eens terug.
Gastvrij ontvangen. Niets is Ton en Marianne teveel. Gezellige kamer, van alle gemakken voorzien en een overheerlijk ontbijt.Kamers: 5/5
Mooie en rustig gelegen B&B die van alle gemakken is voorzien. Frisse uitstraling. Eigen prieel en terras; fietsschuur; keukentje met magnetron, Senseo, waterkoker, thee/koffie en wat drinken van het huis in de koelkast. Prima bed. Keuze om wel/geen gebruik te maken van de ontbijtservice. Goede uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. Op loopafstand van het centrum met eetgelegenheden. Aanrader!
Helemaal top! Ontzettend leuk ingericht, heerlijk ontbijt, fijn bed, lekker rustig en toch zo in het centrum van Groenlo en heel vriendelijke gastheer en gastvrouw waar niets te veel voor is. Klasse!
Vriendelijke gastvrouw. Een schoon en compleet B&B. Kwaliteit en prijsverhouding prima in balans. Een toplocatie aan de Grolse Gracht.
Bed en breakfast?? Waar dan?? Oh ja ik was op bezoek bij een vriend van mij in deze omgeving
Prachtige locatie en zeer gastvrij onthaal. Absoluut een aanrader.
Super mooie lokatie en alles goed verzorgd.
Schitterende ligging aan de Grolse gracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid