facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio COOOL

Studio COOOL

Producten

kinderfeesten, ouder - kindworkshops, vergaderruimte

Adres: Loofaert 28B, 5258 SN Berlicum
Telefoonnummer: 0629140644
Stad: Berlicum
Route: Loofaert 28B
Postcode: 5258 SN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eat & Meet Berlicum Eat & Meet Berlicum 2 km Berlicum is een kersvers evenement rijker! Op 1 Juni vindt de eerste Eat & Meet plaat...
Coda Coda 108 km Coda is a nationally and internationally oriented organization that wants to offer a ...
Recensies
De kinderen vinden het heerlijk om naar Sanne 'Studio COOOL!' te gaan. Veel vrijheid en Sanne voelt ze goed aan m.b.t. wat ze leuk en fijn vinden. Ze is enthousiast, warm en straalt energie uit! Er zijn al heel veel verschillende soorten feestjes waar je een keuze uit kan maken, maar heb je suggesties voor een ander thema of activiteit dan zeker overleggen. Sanne staat hier altijd voor open. Je word geheel ontzorgt!
Sanne organiseert heel enthousiast en vol passie het kinderfeestje van onze dochter! D3 kinderen waren enthousiast en wilde nog langer niet naar huis.
Sanne is een topper. Ze voelt goed aan wat kinderen leuk vinden en kan adviseren wat ze leuk vinden op welke leeftijd. Haar enthousiasme steekt enorm aan! Leuk tot op de laatste minuut! Als je een unicornfeest geeft is er natuurlijk ook plek voor een ridder. Altijd een oplossing! Ik zeg boeken bij deze topper!
Wat een feest om hier het kinderfeestje van je zoon of dochter te mogen vieren!! Alles kan en mag, super fijne ruime plek. De thema’s die je kan kiezen zijn echt super tof en net een beetje anders. Orgineel! En voor Sanne is niks te veel of te gek!
Heel leuk voor verjaardagsfeestjes. Vorig jaar gingen we paard/eenhoorn rijden. En dit jaar hebben we binnen geknutseld. Volgend jaar wilt mijn dochter haar feestje hier weer vieren, maar dan in de discoruimte. Dus keuze genoeg, en de begeleiding is geweldig!
Mijn dochter had een geweldige verjaardag! Volgend jaar wil ze haar feestje weer bij Studio COOOL vieren.
Vandaag het kinderfeestje van onze dochter Tara bij studio Coool gevierd en het was een geslaagde middag! Leuke locatie, mooie ruimte en een hele leuke en lieve gastvrouw! Kinderen gingen graffiti spuiten en waren reuze enthousiast! Super leuke ervaring en namen allemaal een mooi kunstwerk mee naar huis, Top
Jeetje wat is Sanne toch een topper! Ze verzint de leukste gezellige dingen en de kids zijn altijd happy bij haar. Aanrader om hier je feestje te vieren of in een vakantie te komen knutselen.
Sanne is heel enthousiast en prettig in de omgang. Haar kinderfeestjes zijn super origineel en de mogelijkheden zijn eindeloos!
Super leuke activiteiten voor de kids. Geen standaard maar een uniek kinderfeestje vier je bij studio COOOL! En achter dit alles schuilt een leuk, gezellig, sociaal en vooral creatief persoon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid