facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Bazar

Studio Bazar

Info

De winkel voor iedere kookgek

Geschiedenis

Naam en jaartal, onverbrekelijk met elkaar verbonden in ons logo.
1 November 1967 werd de eerste Studio Bazar geopend in een piepklein pakhuisje in de Spuistraat te Amsterdam, waar de toenmalige Jaspers Stuidio's uitgegroeid waren.
De collectie was, in dat begin jaar, klein maar fijn. Slechts 1 merk pannen, maar dan wel het Finse Sarpanova. Slechts 1 besteklijn, maar dan wel Pott. En 1 servieslijn uit Italie, modern, strak en uitzonderlijk mooi.
De inrichting en styling was voornamelijk mooi en nog niet comercieel. Vitrines met slechts 1 artikel, mooi uitgelicht. De etalages waren bereikbaar met een gesmeed wenteltrapje, net groot genoeg voor 1 persoon.
THE talk of the town in 1967 !
Al snel werd Studio Bazar gevraagd door het toenmalige Carlton Hotel, een filiaal te openen in de Reguliersdwarsstraat onder hun toen net gebouwde parkeer garage.
Nu, 44 jaar later, is er veel veranderd.
De collectie is uitgebreid natuurlijk. De combinatie van mooi en functioneel gaat samen met comercieel.
Eigenaresse Dominique Vroom, deed na jaren de dagelijkse gang van zaken over aan haar 2 kinderen, Julius en Rooslinde Jaspers. Waarbij Julius zich voornamelijk met de culinaire zaken bezig hield, gezien zijn jarenlange kook ervaring en Rooslinde zich een slag in de ronte werkte om alle winkels draaiende te houden.
Eind 2009 scheidden zich hun wegen. Julius is nu compleet op het culinaire gericht en Rooslinde is eigenaresse van 2 Studio Bazar winkels in Amsterdam.

Reguliersdwarsstraat 60/62
achter de bloemenmarkt

Keizersgracht 709
hoek Utrechtsestraat

Adres: Keizersgracht 709 , Amsterdam 1017 DW, NL
Telefoonnummer: 020 622 2858
ln.evil@5razaboiduts
Stad: Amsterdam
Route: Keizersgracht 709
Postcode: 1017 DW


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: studio bazar utrechtsestraat, kookwinkel amsterdam centrum, studio bazar outlet, kookwinkel haarlemmerdijk amsterdam, studio bazar ouderkerk, kookwinkels amsterdam, kookwinkel amsterdam, kookwinkel amsterdam oost
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kom Aardewerk Kom Aardewerk 279 meter Alleen maar lof voor deze webshop. Reineke corrigeerde enkele foutjes in mijn bestell...
Studio Bazar Studio Bazar 449 meter Vorige week mokken hier gekocht, die echter bij het eerste gebruik met heet water kap...
Intercodam Intercodam 501 meter De ervaring met Intercodam is van hoogte en dieptepunten. Je gaat naar een dure zaak ...
Blokker Blokker 661 meter
Blokker Blokker 727 meter
Schram Keukenstudio Schram Keukenstudio 886 meter een keer voor een dichte deur gestaan tweede keer geen 'adviseur' aanwezig?? Dan maar...
Vola Sanitair Vola Sanitair 936 meter Top design wat de kranen en douche systemen betreft.
Blokker Blokker 1 km
Blokker Blokker 1 km
Blokker Blokker 2 km
Blokker Blokker 2 km
Blokker Blokker 2 km
Blokker Blokker 2 km
Sanidrõme Ravo Sanidrõme Ravo 2 km Sanidrõme ravo in Amsterdam is de badkamerspecialist die je van A t/m Z ontzorgt wann...
De Meesterslijpers De Meesterslijpers 2 km Super fijne winkel die vol staat met alles waar een thuis bakker of kok veel te veel ...
Smeg Smeg 2 km
Recensies
Vorige week mokken hier gekocht, die echter bij het eerste gebruik met heet water kapot knapten. Levensgevaarlijk dus. Teruggegaan, maar winkel wilde alleen nieuwe mokken geven. Bij verzoek om geld terug kon er een “tegoedbon” vanaf. Bizar dat je met een ondeugdelijk product niet zonder meer geld terugkrijgt.
Fantastische kookwinkel ! Echt, wat je daar niet kunt vinden!! En nog beter: je wordt op een eerlijke manier geholpen door deskundige verkopers! Echt een zaak waar je meer dan 1x komt!
Goedemorgen, Gisteren grillpan gekocht heerlijke biefstuk gebakken, werkte perfect, geen aanbakken meer. mvg, arjan stierman.
Gisteren, vanuit Rheine een bezoek gebracht aan Studio Bazar. Een gezellige winkel met een warme uitstraling. Enorm vriendelijke mensen. Ondanks dat ik een waarde cheque had uit 2001 nog in guldens tijd werd deze toch nog door de eigenaar geaccepteerd. Hoe cool is dat dan!! Grote klasse.
Dit is zeker een van de betere kookwinkels van Amsterdam. Duikelman in De Pijp is welliswaar veel groter maar Studio Bazaar heeft mooie collectie van keuken- en kookgerei!!! Aardige medewerkers en een aanrader om even binnen te lopen als je in de buurt bent. In de Utrechtsestraat zijn een heleboel leuke winkels als je een dagje Amsterdam wilt doen en niet van die chaotische drukte houdt van het toeristische centrum van de stad.
Top zaak! Super vriendelijke mensen met veel kennis van de producten. Niet te beroerd om even iets voor je uit te zoeken. Degelijke spullen! Een snoepwinkel voor de kookfanaat.
Vriendelijke mensen en mooie kwalitatieve keuken spullen. Veel op vooraad en goede service!
Is gewoon helemaal goed. Top kwaliteit kookspullen. En vaak mooie aanbiedingen. Prima enthousiast vooral kundig personeel. Lieve mensen.
Heerlijke winkel met veel nuttige en leuke kook spullen. Kundige en behulpzame medewerkers.
Kleine kookwinkel met een groot assortiment kwaliteitsartikelen. Vriendelijke behulpzame medewerkster.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Studio Bazar met het openbaar vervoer


Amsterdam, Keizersgracht 30 meter
4
Amsterdam, Keizersgracht 50 meter
4
N85
Amsterdam, Prinsengracht 210 meter
4
Amsterdam, Prinsengracht 240 meter
4
N85
Amsterdam, Rembrandtplein 250 meter
14
4
N85
N87
N89
N91
N93

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid