facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studierust

Studierust

Info

Studierust biedt leerlingen in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs studiebegeleiding, bijles en examentraining in diverse vakgebieden.

Geschiedenis

Waarom Studierust?
De diversiteit aan leerlingen en vaardigheden van leerlingen die in een klas zitten is enorm. Vooral zelfstandigheid en discipline zijn vaardigheden die bij veel leerlingen bijscholing behoeven. Daarbij heeft het onderwijs vele veranderingen doorgemaakt. Klassikale lessen hebben plaatsgemaakt voor zelfstudie en individuele begeleiding maakt plaats voor groepsbegeleiding vanwege de stijgende klassengrootte. Studierust biedt een rustige werkplek waar leerlingen persoonlijk worden begeleid. Hierbij wordt een duidelijk gestructureerde planning gehanteerd, om het leer- en huiswerk inzichtelijk te maken. Studiebegeleiders zijn altijd aanwezig om te helpen bij de verwerking en controle van de leerstof.

Voor wie?
Studierust is er voor leerlingen die extra studiebegeleiding behoeven. Hierbij worden ze 1 op 1 geholpen om hun leerwerk en huiswerk te plannen en te maken. Dit is in de klas niet altijd mogelijk door minder individuele aandacht. Ook is thuis een rustige werkplek niet altijd aanwezig en is er thuis niet altijd iemand in de buurt om te helpen of controle uit te voeren bij het leer-en maakwerk.

Bijles op maat
Wanneer een leerling in één of meerdere vakken vastloopt, is er bij Studierust de mogelijkheid om individuele bijlessen te volgen. Hierbij neemt de bijlesdocent het huiswerk en de leerstof door en leert de leerling om te plannen en zichzelf te overhoren.

Examen
Op het einde van de schoolloopbaan komt de moeilijkste taak: het examen. Leerlingen moeten in deze periode veel leerstof eigen maken en examens oefenen. Om de leerstof overzichtelijk te maken worden er bij Studierust in verscheidene vakgebieden examentrainingen aangeboden.

Adres: Dieterderweg 3, 6114 JJ Susteren
Telefoonnummer: 0636512148
Stad: Susteren
Route: Dieterderweg 3
Postcode: 6114 JJ


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 16:00 - 18:00
Woensdag: 14:00 - 18:00
Donderdag: 14:00 - 18:00
Vrijdag: 14:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk  Eigen-Wijs , voor Innerlijke Balans & Bewustwording Praktijk Eigen-Wijs , voor Innerlijke Balan... 341 meter Een warme en veilige omgeving waar we op een liefdevolle en respectvolle manier samen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid