facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studierevolutie

Studierevolutie

Info

Hulp bij het kiezen van jouw studie en beroep

Geschiedenis

Een studiekeuze maken lastig? Studierevolutie helpt jou met het kiezen van een écht passende studie, gekoppeld aan toekomstige beroepen. Als jij nu in jezelf investeert, kunnen wij samen een studie kiezen die past bij jouw talenten, zodat je deze nog verder kunt ontwikkelen. Want talent, dat heb je sowieso. Het is alleen de kunst om er zo vroeg mogelijk achter te komen welk talent er schuil gaat in jou en waar jij echt voor wilt gaan straks in je werkende leven.

Adres: Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664TH Geldrop
Stad: Geldrop
Route: Laan der Vier Heemskinderen 7
Postcode: 5664TH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moed Moed 3 km Moed staat voor anders denken.....anders doen. Op weg naar doen waar je hart naar uit...
Lerend Leren, huiswerkbegeleiding en bijles Lerend Leren, huiswerkbegeleiding en bijles 4 km Lerend Leren huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen van basisonderwijs en voor...
De Wiele creatief De Wiele creatief 4 km Geweldige plek om creatieve lessen te volgen
Wandelcoach Nederland Wandelcoach Nederland 4 km Wandelcoach Nederland deelt graag haar ideeën voor natuurlijk leven en werken door in...
Actie voor Afrika Actie voor Afrika 4 km Bestel een heerlijk Zuid-Afrikaans hapje bij een van de zaken op het horeca plein in ...
Stichting Kinderopvang Nut Geldrop Stichting Kinderopvang Nut Geldrop 5 km Stichting Kinderopvang Nut Geldrop
Noorderlicht centrum Bewust Heel Zijn Noorderlicht centrum Bewust Heel Zijn 5 km Prachtig spiritueel centrum waar je in vertrouwen en liefdevolle begeleiding van Noor...
Recensies
Studiekeuzebegeleiding - net als iedere vorm van coaching of educatie - valt of staat bij de kwaliteit van de begeleider. Ongeacht de kwaliteit van de testen of pedagogische aanpak die zij gebruikt. De oprichtster van Studierevolutie, Elke van Breda, onderscheidt zich in de groeiende markt van studiekeuzebegeleiding doordat ze zich niet blind staart op het keuzeprobleem alleen. Ze probeert de mens áchter de keuze te begrijpen, in al haar kwaliteiten en drijfveren, zodat ze een compleet beeld van de kandidaat krijgt. Alleen zo kun je op dergelijke fundamentele keuzes duurzame antwoorden vinden. Daarnaast is haar stijl waarin ze directheid met nuchterheid en een onderzoekende blik combineert, prettig. Coaches en begeleiders kunnen nog wel eens doorschieten in helpend gedrag, waarbij het goed houden van de relatie met de coachée de oplossing van het vraagstuk in de weg gaat staan. Elke durft te confronteren, en dat is een hele belangrijke kwaliteit die essentieel is om drogredenen bij jonge studenten-in-spe door te prikken!
Tijdens mijn gesprekken met Elke heb ik zeer goede studiekeuzebegeleiding ontvangen! Door middel van een Fitch analyse en inhoudelijke gesprekken over mijn karakter, capaciteiten en mijn interesses, heb ik meer duidelijkheid gekregen over wat ik nu daadwerkelijk wil gaan studeren. Een echte aanrader!
Allereerst dank je wel voor het begeleiden van mijn dochter bij haar studie keuze ! Het proces is soepel gegaan. Wat ik vooral ook goed vond om te zien is dat ze nu een top 3 heeft en dat het voor haar toekomst niet zoveel uitmaakt welke studie ze gaat doet. Dat maakt het kiezen voor haar ook een stuk makkelijker. De opleidingen die ze nu heeft uitgekozen sluiten heel goed bij haar aan denk ik, dus ik ben erg blij met het resultaat van de begeleiding. Nogmaals veel dank.
Studierevolutie is ideaal als je niet weet wat je moet gaan studeren, binnen no time wordt er contact met je opgenomen en kun je er wekelijks terecht. Door kleine opdrachten en vragen die je gesteld worden leer je jezelf kennen en begin je langzaam te zien waar je aan toe bent. Uiteindelijk kreeg ik zelf 3-4 opleidingen die het best bij mij paste. De keus ligt uiteindelijk bij jezelf, maar hier krijg je excellente hulp!
Superprofessionele begeleiding! Mijn dochter had werkelijk géén idee wat ze na HAVO moest gaan studeren. Na een intensieve en op maat begeleiding heeft mijn dochter duidelijk keuzerichting gekregen en is ze zowaar ook enthousiast geworden. We zijn zo blij dat we deze stap hebben genomen. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Ik zou studierevolutie aan iedere “niet-weter” of “twijfelaar” willen aanraden!
Elke heeft onze zoon goed begeleid in zijn studiekeuzetraject. Voor hem was het belangrijk om inzicht te krijgen in mogelijke alternatieve keuzes en of de studierichting die hij zelf al in zijn hoofd had ook echt bij hem paste. Mooi om te zien hoeveel zelfinzicht er tijdens dit traject is ontstaan en fijn om te zien dat de studiekeuze die hij in eerste instantie voor ogen had, ook een studie is die echt bij zijn kwaliteiten past. Een heel mooi en uitgebreid traject wat elke zoekende puber een hoop inzichten geeft. Een echte aanrader!
Elke heeft mij ontzettend goed geholpen met het maken van mijn nieuwe studiekeuze, ook heb ik mezelf beter leren kennen. Ik zou het zeker aanraden als je nog niet weet wat voor studie je wilt gaan doen!
Elke heeft mij heel goed geholpen met de keuze voor mijn vervolgstudie. Ook leer je jezelf hier heel goed kennen. Het is zeker een aanrader als je nog twijfelt over je vervolgstudie.
Elke laat ruimte voor het proces maar confronteert waar nodig. De Fitch analyse weet ze als instrument goed te gebruiken om inzichten te geven. Ze komt altijd haar afspraken na en is kritisch - ze stelt scherpe vragen. Door haar humor kan ze, waar passend, ook de gesprekken wat luchtiger maken. Elke is in een woord: professioneel.
Echt een vakvrouw met verstand van zaken! Heb al menig leerling met studiekeuze problemen naar haar doorverwezen, en met succes!! Elke neemt de tijd en gaat gestructureerd aan de slag om zo samen tot een weloverwogen keuze te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid