facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StudiekeuzeTop3

StudiekeuzeTop3

Info

Online begeleiding voor scholieren met als doel het maken van een passende studiekeuze!

Geschiedenis

PAPALLONA COACHING & ADVIES

Papallona betekent vlinder in het Catalaans en staat symbool voor blijdschap, kleur en verandering. We veranderen doorlopend door ervaringen en nieuwe situaties. We hebben dromen, wensen en ideeën en willen deze omzetten in acties.

Als je inzicht hebt in je eigen kwaliteiten en talenten kun je persoonlijke doelen en gewenste veranderingen bereiken. Verandering geeft je nieuwe energie, zorgt voor blijdschap, opent deuren en biedt je nieuwe kansen. Elke verandering begint met kleine stapjes en elke stap is een succes.

‘Voor langere tijd, met plezier aan het werk kunnen en willen waarbij talenten en kwaliteiten optimaal worden ingezet en benut’.

Dit is een proces dat al begint bij een van de eerste belangrijke keuzes die je ´moet´ maken, je vervolgopleiding na de middelbare school. Ook later als je je loopbaan bent begonnen, kun je beslissen om het roer om te gooien. Daarom heb ik ervoor gekozen om zowel scholieren als volwassenen te begeleiden bij hun zoektocht. Dit doe ik via e-coaching!

Wil je meer weten? Je kunt mij bereiken via [email protected]



"Online studiekeuzebegeleiding! Jacqueline Naaborg helpt scholieren, die geen idee hebben wat ze willen studeren, twijfelen of al eens een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt. Tijdens haar studiekeuze VIP-traject krijgen scholieren inzicht in hun gedrag, kwaliteiten, motivatie en talenten én krijgen ze duidelijkheid over welke studierichtingen daarbij passen. Na afloop van het traject maken de scholieren vol zelfvertrouwen een passende studiekeuze."
Adres:
Telefoonnummer: 0031-618862819
Stad: Castricum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Healthyjeltje Healthyjeltje 1 km Blogger van WWW.HEALTHYJELTJE.COM Eerlijk, snel & gezond eten. Orthomoleculair voedin...
TradeMill TradeMill 2 km TradeMill is your professional and trusted business partner in the area of market ent...
Recensies
Na een verkeerde studiekeuze ben ik bij StudiekeuzeTop3 gekomen om mij te helpen met het uitzoeken van een nieuwe studie. Ik heb hierbij een erg prettige en goede begeleiding gehad om tot een uiteindelijke studiekeuze te komen. Jacqueline weet door middel van een test om je talenten te ontdekken en door middel van het stellen van veel vragen goed door je heen te prikken om er achter te komen waar je daadwerkelijk goed in bent en wat je interesses zijn. Ik kan het iedereen die nog geen idee heeft wat hij of zij moet studeren of misschien twijfelt tussen een aantal studies aanbevelen om via StudiekeuzeTop3 begeleiding aan te vragen.
Jacqueline heeft onze zoon begeleid in het maken van zijn studiekeuze. Hij had geen flauw idee wat hij wilde gaan studeren. Hij zag letterlijk door de vele mogelijkheden door de bomen het bos niet meer. Wij hebben zelf geprobeerd om hem veel vragen te stellen over wat hij wilde, maar kwamen ook niet echt verder. Jacqueline heeft als basis een test/assessment ingezet en vanuit daar een aantal coachgesprekken. Zodoende kwam hij steeds verder en kreeg hij inzicht wat hij wil, waar zijn interesses liggen en wat ook bij hem past. Het resultaat was een top 3 aan studiekeuzes en hij heeft zich nu voor komend studiejaar ingeschreven voor een studie! Het heeft hem en ons een stuk rust gegeven en veel vertrouwen voor een mooie toekomst.
Na een moeilijke ervaring op mijn lyceum ook als gevolg van Covid-19 moest ik mijn studie vroegtijdig beëindigen. Dit was een hele moeilijke periode , ik was er erg door getekend en had geen idee wat te doen. Met hulp van Jacqueline, die heel positief overkwam , is het mij gelukt om mijn interesses en mogelijkheden beter te begrijpen hierdoor heb ik een nieuwe richting ontdekt. Als jij deze fase ook herkend dan raad ik absoluut aan om bij Jacqueline een studiekeuze traject te volgen. Dank je Jacqueline <3
Jacqueline wist op persoonlijke, rustige maar doortastende wijze mijn zoon's vertrouwen te wekken en snel tot hem door te dringen. Ze zette hem aan het denken en hielp hem meer over zichzelf te leren en zo tot een concrete studiekeuze te komen. Zowel mijn zoon als ik kijken tevreden terug op de gesprekken en zijn blij Jacqueline als aanspreekpunt te hebben leren kennen en te mogen behouden. Zowel voor mijn oudste zoon nu als straks voor mijn andere zoon.
Onze oudste zoon Mees wist heel goed in welke stad hij wilde gaan studeren. De studiekeuze was wat minder helder. Ik ken Jacqueline vanuit een fijne samenwerking waar ik haar als nieuwsgierig, open, rustig en bereid en deskundig heb ervaren. Ik heb vol vertrouwen het begeleidingsstokje op studiekeuze begeleidingsgebied aan haar overgedragen. Mees was zelf in contact met haar. We hebben het rapport samen doorgenomen. In de analyse herkende ik hem. Na afsluiting van het traject kwam hij op een dag thuis met zijn keuze. Helder onderbouwd in een andere stad dan verwacht. Mees geeft aan dat hij meer zicht heeft gekregen op wat er aan studies ‘te koop’ is. Hij heeft het contact als fijn ervaren. Heel fijn Jacqueline
In tijden van corona en online-open dagen was het voor onze dochter heel lastig om een keuze te maken voor een vervolgopleiding na de middelbare school. Daarom gingen wij op zoek naar externe ondersteuning op dit gebied. Gelukkig kwamen wij terecht bij Studiekeuze Top 3. Het traject begon met een persoonlijke kennismaking wel online uiteraard met Jacqueline. Daarna volgde een persoonlijkheidsanalyse en het filteren van verschillende studierichtingen. Onze dochter heeft door het traject veel meer inzicht gekregen in haar eigen kennis en kunnen en ontdekte uiteindelijk welke beroepsrichtingen perfect aansloten bij haar persoonlijke vaardigheden en interesses. Jacqueline heeft haar hierin perfect begeleid, stelde haar op haar gemak en gaf alle ruimte voor eigen input. Vol vertrouwen zet onze dochter de volgende stap, op weg naar hopelijk een opleiding en uiteindelijk de baan van haar dromen. Jacqueline bedankt voor de rol die jij hierin hebt kunnen vervullen. Wij kunnen Studiekeuze Top 3 anderen die worstelen met het maken van hun keuze van harte aanbevelen!
Jacqueline heeft mij goed op weg geholpen met de juiste studiekeuze te maken. Ik heb meer zelfinzicht en zelfvertrouwen gekregen na het coaching traject. Jacqueline neemt rustig de tijd om je te leren kennen en benadrukt het belang van geluk en passie in je studie. Ik zou deze coaching traject zeker aanraden voor iedereen die nog twijfels heeft over een studie kiezen.
Jacqueline ken ik vanuit mijn werkverleden, dus toen mijn beide zoons in hun examenjaar nog steeds niet helder hadden wat ze nu precies wilden gaan doen was het voor mij logisch om bij haar aan te kloppen. Jacqueline is vriendelijk, geïnteresseerd en duidelijk. Ze heeft beide jongens goed begeleid, had ook snel in de gaten hoe ze 'in elkaar steken'. Leuk om te zien dus dat ze heel goed in staat is haar communicatie aan te passen aan verschillende jongeren. Door het traject heen heeft ze steeds, in overleg met mijn zoons, contact gehouden met mij om ook mij op de hoogte te houden van de vorderingen. Het is een mooi traject en ik ben echt heel blij dat ik deze investering heb gedaan! Beide jongens hebben nu weloverwogen een keuze voor een vervolgstudie gemaakt én zichzelf nog wat beter leren kennen. Ik zou iedereen die twijfelt willen zeggen: gewoon doen! Het is het waard.
Jaqueline heeft onze dochterexpat, third culture kid goed geholpen een beter inzicht te krijgen wie ze is, wat ze wil en niet wil wat haar sterke kanten zijn. Het ging niet zo zeer om een studie in Nederland te vinden als wel een richting die ze op wil en daar heeft ze nu een beter idee over. Ik raad Jaqueline zeker aan als je een kind hebt die twijfelt over welke richting hij of zij op wil.
Na een kennismaking met Jacqueline wisten we dat zij ons kon helpen. We wilden graag dat onze zoon een beter beeld zou krijgen van wat hij in huis heeft, zoals zijn gedragseigenschappen, kwaliteiten en waar hij van ´aangaat´. En we wilden weten welke studierichtingen, aan de hand hiervan, bij hem passen. Onze zoon vond aanvankelijk de samenwerking met Jacqueline spannend, maar na het eerste gesprek zag hij het zitten. Er was gelijk een klik en hij vond het prettig dat alles online plaatsvindt. De begeleiding van Jacqueline vonden wij zeer prettig en waardevol, zowel naar onze zoon als naar onszelf. Dit zouden wij als ouders niet kunnen doen, omdat wij te dicht bij hem staan. Als je zoon of dochter struggled met zijn studiekeuze, neem contact op met Jacqueline. Zij luistert niet alleen goed naar je, maar denkt ook mee en legt heel veel uit. Ze is eerlijk en realistisch, dat vonden wij als ouders heel fijn. Nu wij weten welke studierichting bij ons zoon past, kan hij zich concentreren op zijn eindexamen. En mijn man en ik zijn een stuk relaxed. Jacqueline, bedankt voor je begeleiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid