facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StudentSound

Info

Op zoek naar gitaarles, pianoles, drumles, zangles aan huis in de provincie Utrecht, Amsterdam of regio Leiden? Dan ben je bij StudentSound aan het juiste adres!

Geschiedenis

StudentSound is een jong, groeiend bedrijf dat wordt gerund door een ambitieus team met een passie voor muziek. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om zich op muzikaal gebied verder te ontwikkelen. Muziekles moet voor jong & oud bereikbaar zijn, daarom worden de muzieklessen van StudentSound aan huis aangeboden tegen een zeer betaalbare prijs. Op deze manier bieden we de kans om een instrument te leren bespelen in een veilige, vertrouwde omgeving!

Adres: Veerpolder 19 001, 2361 KX Warmond
Stad: Warmond
Route: Veerpolder 19 001
Postcode: 2361 KX



op zoek naar gerelateerd: Gitaarles Utrecht student, Gitaarles aan huis, Gitaarles Woerden, Gitaarles Maarssen, Gitaarles in de buurt, Gitaarles Vleuten, Drumles Huizen, Zangles aan huis
Recensies
De perfecte oplossing voor onze puberdochter die piano wilde gaan spelen: les van een jong en enthousiaste iemand, die gedreven én ervaren lesgeeft op een aansprekende manier. En dat ook nog eens op een tijd die ons uitkomt en bij ons thuis. Wij gaan verlengen!
Heel tevreden over de manier van lesgeven en de betrokkenheid van de docent! Fijn dat er verschillende lespakketten zijn, zodat je niet meteen aan een lange periode vastzit. Ook het flexibel inplannen van de lessen is heel prettig.
drumlessen gevolgd bij student sound, fantastische lessen en een goede prijs. de negatieve reacties zijn zeer onterecht.
Goede service en super leuk lesgeven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid