facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studentenvereniging Aqua ad Vinum

Studentenvereniging Aqua ad Vinum

Info

Aqua ad Vinum, de leukste en gezelligste studentenvereniging van Vlissingen. Like ons nu om op de hoogte te blijven van de leukste feestjes en uitstapjes!

Geschiedenis

Wij organiseren gezellige feesten en te gekke activiteiten. Wij zijn een vereniging waar je kan feesten, ontspannen, socializen en jezelf kan ontwikkelen. Verscheidenheid van ons aanbod staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij onze leden een zo’n breed en divers mogelijk aanbod van de feesten en de vele verschillende activiteiten.

Bij AAV heb je de geweldigste studententijd van je leven waar niks moet en alles mag

Adres: Edisonweg 4, 4382 NW Vlissingen
Stad: Vlissingen
Route: Edisonweg 4
Postcode: 4382 NW



op zoek naar gerelateerd: Marum bibio vertaling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marum Bibio Marum Bibio 0 meter geweldige studenten vereniging!!! ben van ver gekomen maar voelde me direct thuis in ...
Recensies
Er is geen betere plek om je studententijd uit te zitten dan bij Aqua ad Vinum!
Beste vereniging van Vlissingen, Marum is er niks bij! Marum is ook niks maar dat terzijde...
Beste start van je studententijd door mee te gaan met Het Introkamp van Aqua ad Vinum! Geweldige jaar tot nu toe met de leukste feesten en activiteiten!
De gezelligste naschoolse opvang in Vlissingen! Dankzij deze verenigingen veel sociale contacten hier kunnen leggen tijdens mijn studententijd in Vlissingen!
top vereniging
gezellige boel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid