facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StudentenMacbook.nl

StudentenMacbook.nl

Info

StudentenMacbook is er voor de student. Wij bieden refurbished Macbooks aan met 2 jaar garantie, die extra in prijs verlaagd zijn met studentenkorting :)

Adres: Bosstraat 34, 4611ND Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164-311411
Stad: Bergen op Zoom
Route: Bosstraat 34
Postcode: 4611ND


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quantum Systems Quantum Systems 328 meter We build your dream PC. Personalizing, modding and cooling The crazier the better!
All-About-IT All-About-IT 1 km All-About-IT biedt het gemak van service aan huis wanneer u bijvoorbeeld problemen on...
Recensies
Edit: Heel leuk dat jullie hieronder een copy-paste reactie plaatsten maar daar heb ik helemaal niks aan. Ook een beetje raar om een klant waarvan jullie alle gegevens hebben nogmaals vragen een email te sturen waar jullie toch niet op reageren.. Heb tegen beter weten in toch een mail gestuurd maar uiteraard geen reactie... PAS OP VOOR DEZE OPLICHTERS!!! Half juli een bestelling geplaatst die binnen 3-5 werkdagen geleverd zou worden. Uiteindelijk pas ruim een maand later iets ontvangen, dit was echter het verkeerd complete product. Toen ik hier vervolgens een klacht over indiende, kreeg ik doodleuk te horen dat ik een upgrade had ontvangen vanwege het langere wachten. Dit terwijl het product dat ik ontvangen had alles behalve een upgrade was.. Uiteindelijk na een week heen en weer mailen kon ik de macbook retourneren en zou ik een andere ontvangen. Wachten, wachten, wachten een paar weken en veel loze beloftes verder nog altijd niks ontvangen. Hierna heb ik besloten de order te annuleren en mijn geld terug te vragen. Er werd mij belooft dat het bedrag binnen 10 werkdagen op mijn rekening zou staan, je raad het al.. na 10 werkdagen niks bijgeschreven. Gelijk contact opgenomen, er scheen iets fout te zijn gegaan en het bedrag zou de dinsdag erop bijgeschreven worden, dinsdag weer niks... Gelijk weer contact en het zou voor het eind van de week nog overgeschreven zijn. Inmiddels is het maandag van de volgende week en zijn we 2,5 maand onderweg, geen Macbook, geen geld en inmiddels ook geen contact meer.. Ik hoop dat na het posten van deze review alsnog snel mijn geld zal ontvangen, maar het is werkelijk schandalig dat er op deze manier met klanten om wordt gegaan.
Update: na een negatief FB bericht is er contact opgenomen, is de bestelling geannuleerd en hebben we ons geld terug. --- Op 28 juni een macbook besteld, volgens de site was deze op voorraad en zou deze binnen een aantal dagen bezorgd worden. Niets was minder waar! De order is meerdere malen vertraagd, per email, zonder opgave van reden. Via de telefoon begrepen we dat het een lastig te leveren product was en dat hij er einde van de week zou zijn. Nadat je dit een keer of 4 hoort begin je je af te vragen of je opgelicht bent, helemaal omdat dat exacte product vandaag de dag nog steeds wordt aangeboden via hun site... Vrijdag 20 juli voor de zoveelste keer gebeld, macbook was eindelijk bij hun binnen en deze zou dinsdag of woensdag bij ons bezorgd worden. Dinsdag gebeld waar de track en trace blijft en toen bleek dat hij nog niet opgestuurd was. Telefonisch contact gehad, ze zou er achteraan gaan. Maar in plaats van een track en trace, kregen we weer een mail dat de levering vertraagd was en de macbook einde van de week bezorgd zou worden. Beetje apart! Dat er wat mis gaat of er vertraging is, prima! Dat kan allemaal gebeuren. Maar dit ging nergens meer over.
Update: Inmiddels is het bijna 3 maanden geleden, onder tussen had ik een verkeerde laptop gekregen en ik moest er zelf achterna gaan dat ik niet de juiste MacBook heb ontvangen. Deze MacBook had minder geldwaarde, als die ik heb gekocht. Ik heb die verkeerde macbook opgestuurd en was er een nieuwe afspraak gemaakt. Wederom komen ze telkens hun afspraken niet na. Vind het persoonlijk ook raar dat het twee weken duurt om een accu te plaatsen in een laptop en na een week heb ik te horen gekregen dat de accu geplaatst is. De MacBook is zogenaamd klaar, maar is nog steeds niet opgestuurd. Ik heb tot heden niks ontvangen en studentenmacbook neemt je vragen of eisen absoluut niet serieus!! Wees nogmaals gewaarschuwd!! ————————————————————— Dit bedrijf heeft hele slechte service. Ook ik heb eind augustus een MacBook pro bestelt bij dit bedrijf, na bijna 7 weken heen en weer gemaild heb ik eindelijk een MacBook pro ontvangen waar ik niet voor betaalt had. Dit is een laptop die voor de helft minder kwartiteit heeft dan de specifiecaties die ik heb besteld. Als klant voel ik mij zwaar opgelicht, want dit bedrijf belooft veel maar komt zijn afspraken niet na. Het bedrijf komt met veel smoesjes en geen concrete oplossingen. Wees gewaarschuwd iedereen, je kan dit bedrijf niet vertrouwen!!!! En eenieder die door dezelfde situatie gaat als ik, een tip: doe een beroep op een rechtsbijstandsverzekering!!, want dit bedrijf is helemaal niet te vertrouwen!!! Je wordt niet serieus genomen als klant, je wordt in de steek gelaten en hun houden je geld!!!
Update: Inmiddels zijn we weer drie weken verder 6 weken in totaal en ik krijg geen antwoord of vaag antwoord op mijn mails van MacRelife of StudentenMacbook. Ik ben ook bij ze langs geweest in Bergen op Zoom en daar konden ze niks voor mij doen. Ik heb nu mijn geld en data terug geëist. Koop hier dus niet! Ze hebben een ontzettend slechte klantenservice en in de winkels werken ook broekies van 16 jaar die geen verstand hebben van klantenservice en hoe de Macbooks überhaupt werken! Zoals ik al veel lees en zelf ook heb ervaren hebben jullie een verschrikkelijke service. De levering van de macbook was prima, totdat ie wat kuren gaf. Ik heb mijn Macbook 2,5 week geleden ter reparatie opgestuurd. Ik kreeg een mail dat ik hem vrijdag 26/10 weer mocht verwachten. Nadat ik na de vrijdag niks meer hoorde besloot ik contact op te nemen via de chat. Want er wordt gewoon niet opgenomen als ik bel. Daar hoorde ik dat mijn laptop niet meer te repareren is, wat ik erg vaag vind want van andere reparateurs kreeg ik te horen dat mijn probleem makkelijk op te lossen is. Ik zou deze week een vervangende krijgen. Na weer contact opgenomen te hebben is dat weer een week verschoven! Ik vind het belachelijk dat ik €900 betaal voor een laptop en dan zo'n service krijg van jullie. Er wordt mij niet duidelijk uitgelegd wat er nou mis was met mijn laptop en wanneer ik een vervangende kan verwachten. Als student, voor wie jullie speciaal zijn, heb ik een laptop hard nodig en is er in mijn omgeving geen vervangende. Daarnaast heb ik ook aangegeven dat ik mijn bestanden terug wil. Ik zie het voorlopig dus niet gebeuren dat ik mijn bestanden terug krijg..
Ik wacht al sinds augustus op een Macbook van dit bedrijf. Op 5 oktober kreeg ik een defecte Macbook geleverd. Deze heb ik door hun laten repareren door meerdere keren naar hun winkel in Nederland te rijden terwijl ik in Belgie woon aangezien ze per mail of telefoon amper te bereiken zijn. Uiteindelijk konden ze de Macbook toch niet repareren en werd een andere beloofd. Dit is echter niet het geval, ik wacht nog steeds. Ik heb daarom een mail gestuurd voor een terugbetaling maar krijg als antwoord dat ze tot nader order gesloten zijn en dus niet zullen reageren op mijn verzoek. Juridische maatregelen worden genomen.
Halverwege augustus een MacBook besteld die uiterlijk 2 weken later zou geleverd zijn, we zijn ondertussen al 7 weken verder. Geen sjoege. We wachten op het laatste onderdeeltje...is het enige antwoord wat na allerlei manieren contact zoeken blijft komen. Ik kon uiteindelijk de bestelling annuleren en zelf een betalingsverzoek sturen naar info@macrelife Deze is betaald.
WAARSCHUWING OPLICHTERIJ! Hallo, Ik heb een paar maanden geleden in juli/augustus een macbook besteld en hij was binnengekomen met veel fouten en problemen dat ik hem wel moest terug sturen. De macbook kwam ongeveer na anderhalve maand binnen dus de wachttijd was al langer dan verwacht. Ik had hem teruggestuurd en wou mijn geld terug en nu zijn we 3 a 4 maanden verder en na veel moeite gedaan nog steeds me geld niet teruggekregen dus alsjeblieft mensen ze zijn oplichters dus trap er niet in. Zie dit als een waarschuwing ze doen allemaal alsof ze het goed willen maken maar je krijgt je geld mooi niet terug!
Ook ik heb een slechte ervaring met StudentenMacbook. Op 23 juli 2018 een Macbook besteld en betaald. Het lukte mij niet om de kortingscode in te voeren en ik wilde die korting wel ontvangen. Dat kon niet achteraf verrekend worden dus was het advies: annuleer deze bestelling en u krijgt uw geld terug zodat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen. Ik wilde direct via afterpay betalen wat wel mogelijk is volgens de website maar dat kon niet. Er staan 10 werkdagen voordat ik mijn geld terug zou krijgen en tot op heden staat het geld niet op mijn rekening. Als ik bel, krijg ik nooit contact. Het telefoongesprek wordt gewoon afgebroken. Wat een slechte service!
update macbook aangekregen, wel zonder lader. Service is goed, lader wordt opgestuurd. Bestelling gedaan voor een macbook op 14augustus. Mij werd gezegd van 3-7 dagen levering maar heb nogsteeds niets ontvangen! Dit is schandalig, telkens emails over dat er vertraging is. Er werd gezegd dat ik hem deze week kreeg maar nog niks en ik hoor niks meer van hun.
!!!!!KOOP HIER ALSJEBLIEFT NIKS!!!!! Ik heb anderhalve maand geleden een macbook besteld, deze is nu nog steeds niet binnen. Telkens als ik een mail stuur zat hij nog niet binnen is komt er een mail terug met: "oh, wat vervelend dat u zo lang moet wachten , ik ga er gelijk achteraan". Ja natuurlijk, en weer een week verder hetzelfde verhaal en de week erop weer. Ik vind het jammer want ik wilde zo graag een MacBook, maar dit is echt zo belachelijk. Ze bestelen je gewoon van je geld en sturen vervolgens niks op, of uit de andere reviews te horen ook hele slechte kwaliteit. Leuk, bedankt StudentenMacBook voor het bestelen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid