facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STUCSTUNTER.nl

STUCSTUNTER.nl

Info

STUCSTUNTER.nl specialist voor de strakste afwerking van u woning!Ga naar de website en bereken zelf makkelijk wat strak stucwerk in uw woning zal kosten!



"Wij leveren de hoogste kwaliteit stucwerk tegen de laagste prijs en verwelkomen u graag in onze showroom!Door ons grote team van vakmannen zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. Omdat wij groot inkopen en een krachtige bedrijfstructuur hebben kunnen wij de allerhoogste kwaliteit stucwerk aanbieden voor een relatief lagere prijs dan onze concurrenten.Wij werken met vaste prijzen zodat, het voor onze klanten transparant blijft in tegenstelling tot andere concurrenten die vaak een vloedgolf van informatie in hun offertes zetten en hier extra voor rekenen. Bij STUCSTUNTER. nl zullen wij nooit consessies maken op de kwaliteit van het werk en zullen pas weg gaan als zowel wij als de klant tevreden zijn."
Adres: Lambertus Huisengastraat 149, 1442DA Purmer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 31622567991
Stad: Purmer
Route: Lambertus Huisengastraat 149
Postcode: 1442DA


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 17:00
Dinsdag: 06:30 - 17:00
Woensdag: 06:30 - 17:00
Donderdag: 06:30 - 17:00
Vrijdag: 06:30 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Wat een toppers! De beste stukadoors ooit. Wij hebben in eerste instantie Stucstunter ingeschakeld voor de gehele bovenverdieping. Dit werk zag er zo strak uit dat we besloten ook hen de gehele benedenverdieping te laten doen. Onze aannemer had ons op de zaterdagavond laten stikken met stucwerk van twee koofjes. Die avond om half 9 ‘s avonds contact opgenomen met Emel. Zij heeft voor ons geregeld dat de mannen nog de volgende dag in de ochtend het stucwerk gingen regelen. Stucstunter is het eerste bedrijf dat ik anderen zou aanraden voor hun stucwerk. Werkelijk toppers! Nog onwijs bedankt voor jullie harde en mooie werk!
Planning prima, goede communicatie en prachtig afgewerkte muren en plafond. Snel en vakkundig. Aanrader! In februari 2023 weer laten stucen en latex spuiten. Weer heel blij van de manier van werken en het resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid