facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stucadoorsbedrijf Zeeland

Stucadoorsbedrijf Zeeland

Info

Stucadoorsbedrijf Zeeland kenmerkt zich door vakbekwaam, gedreven en ervaren personeel, gegaradeerde kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken.

Geschiedenis

Stucadoorsbedrijf Zeeland kenmerkt zich door vakbekwaam, gedreven en ervaren personeel, gegaradeerde kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken.

Heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakwerk. Dat is wat Stucadoorsbedrijf Zeeland u kan bieden. Met de juiste materialen en bewezen vakkundigheid, leveren onze stucadoors eersteklas stucwerk. Of het nu gaat om traditioneel of ambachtelijk stucwerk, we zijn een breed georiënteerd stucadoorsbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij Stucadoorsbedrijf Zeeland bent u te allen tijde verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op jarenlange ervaring, tegen zeer concurrerende prijzen. Wij verzorgen ieder project met uiterste zorg. Door alle opdrachten en mogelijkheden in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.
Stucadoorsbedrijf Zeeland: Ervaren, vakbekwaam, gedreven, professioneel en flexibel.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of volgens de modernste technieken stucadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard kunnen we aansluitend al uw schilderwerkzaamheden uitvoeren.
Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij Stucadoorsbedrijf Zeeland aan het juiste adres.

Informeer vrijblijvend om te kijken wat Stucadoorsbedrijf Zeeland voor u kan betekenen bij de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of in uw project.

Adres: industrieweg 5, 4382NA Vlissingen
Telefoonnummer: 0643008381
Stad: Vlissingen
Route: industrieweg 5
Postcode: 4382NA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gamma Vlissingen Gamma Vlissingen 1 km Fijn personeel. Wordt altijd heel goed geholpen en voor de rest is er alles te vinden...
Schouten B.V. Groot in Techniek Schouten B.V. Groot in Techniek 1 km "Installatietechniek en Grootkeukentechniek"
Verbouwdiscounter Verbouwdiscounter 1 km Vraag nu gratis een offerte aan en vind de specialist voor het bouwproject wat je zo...
Bestelshops.nl Bestelshops.nl 2 km Zeer tevreden over deze winkel, supersnelle levering, beste prijs en excellente klant...
Klusbetaalbaar Klusbetaalbaar 3 km Nooit meer van gehoord
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid