facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stucadoorsbedrijf van Harsselaar

Stucadoorsbedrijf van Harsselaar

Info

Uw woning/kantoor laten stucen? Wij helpen u met al uw stucwerk. Van sierpleister tot buiten stucwerk; altijd kwaliteit! Afspraak = afspraak!

Geschiedenis

In het jaar 2000 heb ik, Nico van Harsselaar, de stap genomen om een eigen bedrijf te starten. Dit was voor mij een logische stap doordat mijn vader en opa in hetzelfde vak werkzaam zijn geweest. Voordat ik een eigen bedrijf startte heb ik gewerkt als stukadoor bij een baas. Inmiddels is mijn zoon, Roel van Harsselaar, in 2012 zijn eigen bedrijf gestart en werken wij samen. Hij heeft opleidingen gevolgd in Utrecht waar hij diverse diploma’s heeft behaald en hij is alweer 5 jaar werkzaam als stukadoor.

Doordat wij samenwerken hebben wij een groot voordeel in handen. Wij combineren de ruim 30 jaar ervaring die ik heb opgedaan met de nieuwste technieken die mijn zoon tijdens zijn opleiding heeft geleerd en in de praktijk heeft gebracht. Daarnaast is het door onze samenwerking mogelijk om kleine en grotere projecten aan te pakken en in een kort tijdsbestek de werkzaamheden uit te voeren zodat u er niet te lang overlast van heeft.

Wat begon als een klein bedrijfje met de eerste klussen is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende zaak waar mijn zoon en ik met plezier aan en in werken. Ons doel is dat u een tevreden klant bent waar we nog graag eens terug mogen komen.



"Stucadoorsbedrijf van Harsselaar is een klein bedrijf dat constante kwaliteit levert. Dit is de reclame van onze stucadoors. Door jarenlange ervaring te combineren met de nieuwste technieken zijn wij in staat vakwerk te leveren."
Adres: Dreef 88, 8256AW Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0321–332427
Stad: Biddinghuizen
Route: Dreef 88
Postcode: 8256AW


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kozijncomfort Kozijncomfort 480 meter Wat een ellende en een financiële strop hebben wij en onze buren aan deze meneer Olaf...
J.Nagorski Pol-Hol J.Nagorski Pol-Hol 609 meter
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stucadoorsbedrijf van Harsselaar met het openbaar vervoer


Biddinghuizen, Dreef 40 meter
147
Biddinghuizen, Dreef 50 meter
147

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid