facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stucadoorsbedrijf Struik

Stucadoorsbedrijf Struik

Info

stucadoorswerkzaamheden zoals pleisterwerk, schuurwerk, spakspuitwerk, sierpleisterwerk maar ook voor cementdekvloeren en alle overige werkzaamheden!

Geschiedenis

Stucadoorsbedrijf Struik is opgericht net naar de oorlog door de heer Klaas Struik. Door zijn enthousiasme en passie voor zijn werk is ook zijn zoon binnen het bedrijf gaan werken. Met net zo veel enthousiasme als zijn vader heeft de heer Albert Struik het bedrijf in de jaren 80 overgenomen. Door de jaren heen hebben wij aan alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied mee gedaan en veel ervaringen opgedaan. Hierdoor zijn wij geworden zoals wij nu zijn. Een professioneel bedrijf met een kennis van zaken.



"Stukadoorsbedrijf Struik in Havelte is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht door Klaas Struik. Door zijn enthousiasme en passie voor zijn werk is ook zijn zoon binnen het bedrijf gaan werken. Met net zo veel enthousiasme als zijn vader heeft Albert Struik het bedrijf in de jaren ‘80 overgenomen. Door de jaren heen hebben wij aan alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied meegedaan en veel ervaring opgedaan. Hierdoor is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is. Een professioneel bedrijf met kennis van zaken."
Adres: Oeveraseweg 1, 7971PA Havelte
Telefoonnummer: 0521-341594
Stad: Havelte
Route: Oeveraseweg 1
Postcode: 7971PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houthandel Wevers Houthandel Wevers 122 meter Aardige mensen goed geïnformeerd ondanks dat se daar niet konden slagen.
Omni Box BV Omni Box BV 191 meter Gespecialiseerd in het importeren en bouwen van Amerikaanse Loghomes. Ook als turn-ke...
Hoek Havelte Hoek Havelte 1 km Klantvriendelijk, Servicegericht en niet duur
Bruggeman Havelte Bruggeman Havelte 1 km Winkel waar ze bijna alles hebben.!!
Tammeleng Grondwerk/Bestrating Tammeleng Grondwerk/Bestrating 2 km Op dit moment is het bijna onmogelijk om iemand in te huren. Voor grondwerkzaamheden ...
Eddy de Jong Schilderwerken Eddy de Jong Schilderwerken 2 km Voor al uw schilder- timmerwerken, keukens plaatsen en dergelijke.
Recensies
Prima werk afgeleverd. Geen broddelwerk, maar gedegen vakwerk. Mensen die trots zijn op wat ze doen en daar hun kwaliteit op afstemmen. Warm aanbevolen.
Het werk wat ze doen is geweldig. Krijg je de factuur controleer die goed, de uren worden met dubbele pen geschreven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid