facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stu3o

Stu3o

Info

Stu3o is een atelier voor een unieke-sieraden gevestigd in Meppel. Handgemaakte juwelen, door Harriëtte, achter de werkbank. Dat is haar ware passie.

Producten

Met liefde uitzonderlijke handgemaakte sieraden.
Stu3o door Harriëtte Pijper, Goudsmid



"Juweelontwerp en handgemaakte sieraden op maat.Herbewerking oude juwelen.Trouwringen & verlovingsringen.Goud, edelstenen, parels & diamanten."
Adres: Ampère 3, 7942 DD Meppel
Telefoonnummer: 0612821545
ln.o3uts@etteirrah
Stad: Meppel
Route: Ampère 3
Postcode: 7942 DD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan Ten Hoor Meppel Jan Ten Hoor Meppel 1 km Armbandje laten graveren met naam voor kraamcadeau. Bij thuiskomst en nog een keer be...
Juwelier van der Werf Juwelier van der Werf 1 km Prima juwelier die goed en gericht advies geeft. En plezier.heeft met hun werk.
Kleynod Nederland Kleynod Nederland 2 km Kleynod NL importeert en verkoopt horloges van echt Oekraïens vakmanschap. Alle horlo...
Recensies
Harriëtte heeft ketting met gitten die ik geërfd heb, omgetoverd tot prachtige oorbellen, ring en ketting. Een mix van modern & klassiek. Erg blij mee.
Harriëtte heeft op vakkundige wijze onze bestaande zilveren liefdes ringen weten te verrijken met gouden accenten gemaakt van trouwringen van vader en moeder emotionele waarde. Met veel passie en liefde heeft ze onze wensen weten te vertallen in twee prachtig juweeltjes. Bedankt hiervoor Harriëtte Henk & Patricia
Samen met mijn moeder een prachtige ring gemaakt onder het toeziend oog van de vakkundige Henriette. De workshop is een hele toffe ervaring die we niet snel gaan vergeten! Dank je wel voor de leuke dag.
Harriëtte heeft een werkelijk prachtige armband gemaakt. Als meubelmaker leverde ik in ruwe vorm het Zebrano hout aan. Ze heeft dit verwerkt in een handgemaakte armband waar ik zeer content mee ben. Twee beroepen komen samen in dit unieke sieraad.
Bij Stu3o een ketting voor mijn vrouw laten maken. Na overleg vooraf, samen gekeken wat ik het mooiste zou vinden en erg blij met het resultaat. Heel positief dat Harriëtte actief meegedacht in het ontwerp en creatieve voorstellen gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid