facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strooming

Strooming

Info

Strooming is specialist op het gebied van Binnenmilieu en Legionella. Luchtonderzoek, Geuronderzoek & Legionella preventie diensten

Geschiedenis

Strooming kent een landelijke dekking en is in 1986 gestart als familiebedrijf dat van origine gespecialiseerd was in watervoerende installaties. Met een aanhoudende visie en een compleet ontzorgmodel voor onze opdrachtgevers te kunnen bieden heeft het bedrijf zich met de jaren ontwikkeld naar een breed pakket van diensten en producten op het gebied van veiligheid en energiebesparing van woningen en gebouwen.

Door de veranderende klantvraag en nieuwe wet- en regelgeving hebben wij ons dienstverleningsportefeuille uitgebreid. Inmiddels is ons specialisme dusdanig ontwikkeld dat er diverse afdelingen binnen Strooming zijn ontstaan: waterveiligheid, luchtkwaliteit, brandpreventie, asbest, energiebesparing en technische keuringen. Hiermee bieden wij onze klanten een compleet ontzorgmodel op het gebied van veiligheid en energiebesparing. Wij bieden u diensten en producten aan op het gebied van installatiewerkzaamheden, technisch beheer, adviesdiensten, keuringen en laboratoriumonderzoeken. Onze kracht is dan ook één contactpersoon, één aanspreekpunt die alles voor u verzorgt.

Ons lange bestaan heeft ons ervaring gegeven om onze opdrachtgevers dienstverlening van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden, iets wat van groot belang is zeker als het gaat om veiligheid. Deze kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel, om iedere dag kwaliteit te kunnen bieden is Strooming afhankelijk van een betrokken en deskundig team. Bij Strooming werken professionals die zich iedere dag een stap verder willen ontwikkelen op hun vakgebied dit alles om onze opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn.
Wij beschikken over alle benodigde certificeringen en werken uitsluitend met gecertificeerde partners, producten en apparatuur.

Onze taak

Strooming biedt dienstverlening op het gebied van installatie werkzaamheden, laboratorium onderzoeken, technisch beheer, adviesdiensten, veiligheid en energiebesparing binnen gebouwen.
Strooming streeft er ten alle tijden naar een compleet ontzorgmodel te kunnen bieden aan haar klanten.

Label

https://www.strooming.nl/





"Strooming is een onafhankelijk onderzoeksbureau op het gebied van binnenmilieu, geluid en legionellapreventie. Samen bouwen wij aan een sterk merk dat staat voor 100% klanttevredenheid, kwaliteit en innovatiekracht.Dit doen wij door dagelijks onderzoek te verrichten waarbij wij opereren op het snijpunt van de techniek maar met empathie en aandacht voor de klant. Hierbij denken wij out of the box en zorgen dat wij niet in een tunnelvisie verzeild raken."
Adres: Catullesweg 436, 3076 KH Rotterdam
Telefoonnummer: 0102203499
ln.gnimoorts@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Catullesweg 436
Postcode: 3076 KH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: strooming ervaringen, strooming radar, strooming kosten, strooming rotterdam, strooming review, strooming onderzoek, strooming geuronderzoek, strooming binnenmilieu
Recensies
Omdat onze luchtreiniger langere tijd sterk verhoogde waardes aangaf en we zelf niet konden ontdekken waar die vandaan kwamen, hebben we Strooming ingeschakeld. De medewerker die bij ons langs kwam was vriendelijk en professioneel. Hij luisterde goed naar ons verhaal, ging aan de slag om dingen te meten en gaf ondertussen uitleg over wat hij deed. Hij kon ons deels direct geruststellen en dat was heel fijn. Van alle metingen volgde nog dezelfde dag een verslag via de mail en van de schimmelkweek volgde de uitslag een aantal dagen later. Beide keren ontvingen we een erg duidelijke mail met uitgebreide uitleg. We weten nu dat onze binnenomgeving in orde is en we voelen ons weer veilig in ons huis. We zijn ontzettend tevreden over Strooming: van het eerste contact tot de laatste mail was de het contact professioneel, prettig en vlot!
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van de heer Ruiten van Strooming. Hij heeft bij ons onderzoek gedaan naar stank in een kamer van ons huis. Hij legde helder uit wat hij ging doen en waarom hij dat ging doen, hij legde ook steeds helder uit wat zijn bevindingen, conclusies en advies waren. Helaas is niet echt de oorzaak van het probleem gevonden, maar wel is duidelijk geworden welke maatregelen mogelijk helpen.
Een heel competente, vriendelijke medewerker. Er werd in elk belangrijke ruimte verschillende keurige metingen gedaan, ook in de kruipruimte. De communicatie was goed, er werd uitgelegd en ten alle tijden mochten vragen gesteld worden. Uiteindelijk heeft de medewerker van Strooming meerdere belangrijke punten voor een aanpak naar voren gebracht, die wij van plan zijn om in de daad om te laten zetten. Wij willen hiervoor nog het schriftelijke rapport afwachten, zodat een aannemer precies weet wat te doen is. Alvast bedankt voor de goede service.
Shane is bij ons geweest voor een binnenmilieu onderzoek. Hij heeft verschillende metingen gedaan en een luchtmonster meegenomen om op kweek te zetten. Hieruit bleek dat er twee soorten schimmel in ons huis aanwezig waren, waardoor klachten zijn ontstaan. Met name onze honden hadden veel jeuk en kregen al lange tijd Prednison om dit te onderdrukken. Het advies was om een ozonbehandeling te doen om alle schimmels te verwijderen. Dit heeft enorm geholpen: geen jeuk meer! De Prednison is inmiddels afgebouwd tot een minimum en hopelijk kunnen we snel helemaal stoppen. We zijn ontzettend blij dat de problemen opgelost zijn!!
Er kwam een sterke geur vanuit mijn meterkast en ik kon zelf niet ontdekken waar het vandaan kwam dus Strooming ingeschakeld. Afspraken waren duidelijk en werden nageleefd. Ik kreeg Dirk op bezoek en die mag zich zeker specialist op dit gebied noemen. Hij heeft een goede neus en een scherp oog voor details. In korte tijd heeft hij het probleem gelokaliseerd en een oplossing aangedragen. Mocht je stankklachten hebben en er zelf niet uit komen raadt ik Strooming zeker aan.
Goed en professioneel geholpen door 2 vriendelijke medewerkers. Ze namen alle tijd, namen de klachten serieus en gingen pas weg nadat we een duidelijk advies hadden over het aanpakken van ons probleem. Ik zou strooming van harte aanbevelen en zou ze zeker weer bellen, mocht ik het nodig hebben.
We hadden last van een muffe geur in huis en vocht problemen. Daarom zijn wij in contact gekomen met Strooming. Vrij snel hebben we een afspraak gepland om ons huis te laten checken op binnenklimaat en vocht- en schimmelproblemen. Binnen een week hebben we de resultaten en advies ontvangen. Het is fijn om te weten wat we er aan kunnen doen. Ik raad Strooming zeker aan.
Zeer tevreden! Website is duidelijk en makkelijk om een offerte aan te vragen, afspraak werd snel gemaakt en uiteindelijk heel goed en vriendelijk geholpen door Ricardo die goed de tijd heeft genomen om het probleem te onderzoeken en uiteindelijk oplossingen te bedenken. Optie voor wel of geen rapportage is ook fijn. Tenslotte ook leuk dat onze kinderen betrokken werden bij het onderzoek, goed om op deze manier ook de jeugd enthousiast te maken voor een technisch vak!
We hebben strooming ingeschakeld om bij ons thuis het binnenmilieu te onderzoeken. We hebben de rapportage inmiddels binnen en het is heel fijn om te weten dat het dik in orde is. Dirk heeft het onderzoek bij ons uitgevoerd. Het contact verliep erg prettig. Dirk nam de tijd voor ons en is heel deskundig. Hij kon ons tijdens de rondgang door het huis al voorzien van allerlei informatie. De rapportage is uiteindelijk ook erg volledig. Kortom we zijn erg tevreden!
Zeer professioneel en snel geholpen door Dirk. We hebben meerdere keren ervaring gehad met Strooming en altijd is het uitmuntend in professionaliteit, communicatie en expertise op gebied van luchtkwaliteit. Geen commerciële toestand maar een eerlijk verhaal. Snel, doeltreffend en duidelijk.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Strooming.

Rotterdam milieu-adviseur

openingstijden, locatie, vervoer. Catullesweg 436 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Strooming adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Strooming. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Strooming delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid