facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Striktly Powerhouse

Striktly Powerhouse

Info

Striktly Powerhouse - Personal Training, Small Group en clinics.
Gespecialiseerd in kracht training op maat.
Beginner, gevorderd en sportspecifiek.

Geschiedenis

Striktly Health - Personal Training, Small Group en clinics.
Gespecialiseerd in kracht training op maat.
Beginner, gevorderd en sportspecifiek.
Bram Strik



"Personal training van de hoogste kwaliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring in Personal training is Bram Strik ook ex-Strength & Conditioning trainer van het Nederlands judo team op Papendal Head coach van een team trainers die staan voor Krachttraining voor iedereen. We helpen topsporters, kinderen, ouderen, mannen, vrouwen en zwangere vrouwen het beste uit zichzelf te halen. En sterk en fit te worden/blijven op een veilige manier."
Adres: kinderhuissingel 58, 2013 AT Haarlem Haarlem
Telefoonnummer: 316 5731 4137
Stad: Haarlem
Route: kinderhuissingel 58
Postcode: 2013 AT Haarlem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spierinzicht Spierinzicht 1 km Ik ben een terugkerende klant, meer omdat ik mezelf voorbij ren, mijn eigen grenzen o...
Loopgroep Runningnow Loopgroep Runningnow 1 km Vooral een gezellige groep lopers van verschillende niveaus, die onder aansturing van...
Kras Sport Kras Sport 1 km Ondanks de corona regels toch nog een héle goede training gezorgd.
Kras Xtra Kras Xtra 1 km Kras Xtra - trainen onder begeleiding, naar eigen ambitie.
Loopmeesters Loopmeesters 2 km Supergoede trainingen, fijne trainers en een hele leuke gezellige groep! In korte tij...
Jeet Kune Do Nederland Jeet Kune Do Nederland 2 km Sinds ik begin 2015 bij MOJKD ben gestart ben ik er niet meer weggegaan. De lessen he...
CrossFit Haarlem CrossFit Haarlem 2 km CrossFit strength & conditioning training!
Healthy and Fit Online Coaching & Personal Training Healthy and Fit Online Coaching & Personal T... 4 km 24/7 Online coaching & Personal training
Recensies
Jarenlang liep ik rond met een instabiele schouder en kniepijn. Na een operatie en vele behandelingen bij verschillende fysiotherapeuten, kwam ik erachter dat krachttraining het beste voor mij werkt. Tijdens mijn zoektocht naar een trainer, belandde ik bij Bram. Onzeker en fragiel kwam ik voor het eerst bij hem binnen. Vervolgens stelde we een doel 100kg squat waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou halen. Na enkele maanden trainen bewees ik echter het tegendeel. Door met Bram te trainen ben ik niet alleen sterker geworden, maar heb ik het vertrouwen grotendeels weer terug in mijn lichaam. Ik durf mijn schouder weer te belasten en heb geen last meer van mijn knieën. Hij heeft mij alles bijgebracht waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou kunnen, na mijn squat heb ik zelfs olympisch gewichtheffen van hem geleerd! Door zijn opvallende ervaring en kennis zijn de vaardigheden die je van hem leert je leven lang toe te passen in de gym. Helaas moest ik een punt zetten achter het avontuur met Bram, omdat ik weer ga studeren. Wat ik heb geleerd, zal ik echter nog lang toepassen. Bedankt Bram!
Afgelopen december heb ik Mock Meet challenge bijgewoond en gefotografeerd. De support en het enthousiasme van sporter en trainer Bram Strik en de goede band met z'n sporters vielen erg op. Allerlei deelnemers jong/oud/beginners/ervaren deden hier aan mee en iedereen was enthousiast over zijn vorderingen en over de training!
Mijn hele zwangerschap ben ik blijven sporten onderbegeleiding van Bram. Ik ben zo blij dat ik dat kon blijven doen. Door het trainen voelde ik mij fit & sterk en bleef mijn conditie op pijl. Daarnaast gaf Bram mij vertrouwen in mijn lichaam. Als zwangere denk je al snel dat je niet veel meer mag. Maar met Bram ben ik bijvoorbeeld gewoon deadlifts blijven doen. Ik leerde wat wel en niet kon en ik weet zeker dat dit mij heeft geholpen tijdens mijn bevalling en herstel! Na mijn bevalling ben ik redelijk snel weer gaan sporten. Nu bijna 4 maanden later voel ik mij weer helemaal de oude, mede dankzij de begeleiding, kennis en ervaring van Bram. Ik kan het iedere zwangere dame aanraden.
Bram is een onwijs fijne personal trainer! Hij kan zijn trainingstechnieken goed onderbouwen, motiveert je voor de volle 100% en past zich volledig aan naar de de wensen die je hebt. Na vele trainingschema's elders te hebben geprobeerd, heb ik bij bram eindelijk passende schema's die zorgen voor de resultaten waar ik zo hard voor train. Zeker een aanrader! Iedereen kan bij bram terecht. En ook de powerhours zijn voor de afwisseling hartstikke leuk! Lekker een uurtje knallen, voor ieder niveau geschikt!
Personaltraining van Bram Strik staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Doel gericht, no nonsense En toch heel betrokken bij mij als persoon. Bram bedankt dat je me x op x deed inzien dat ik altijd het beste uit mezelf kan halen en elke x weer een beetje meer. Ik zeg Striktly persoonlijk en striktly powerfull.
Bram is een hele fijne trainer. Respecteert je mogelijheden maar blijft je ook uitdagen, zorgt zo dat je ook verder komt. Daarnaast veel aandacht voor de techniek wat er voor zorgt dat je altijd goed naar huis gaat. Uitgeput maar voldaan. Echt wat gedaan
Bij Striktly Powerhouse kan je op je eigen niveau trainen onder super goede en op maat gemaakte begeleiding. Zowel de personal trainingen als de groepslessen zijn zeer doelgericht en gevarieerd. Je merkt dat je elke week steeds sterker en fitter wordt. Wat erg fijn is, is dat de trainers zeer professioneel zijn en écht op de persoon af de training geven. Zo vliegt de tijd voorbij en is elke training top!
Fijne en zeer persoonlijke gym. Trainingen op maat en onder echt goede begeleiding. Mensen met verstand van zaken en zonder poespas. Bram motiveert je altijd net weer een stap verder te gaan.
Hele relaxte gym. Leert veel qua uitvoering. Daarna word je tot het uiterste gedreven in een aantal oefeningen die van dag tot dag verschillen. En mocht je het even niet trekken dan sleept bram je er wel doorheen! Oftewel wat je sport reden is bram en zijn pt'ers zijn de oplossing!
Fijne frisse prive gym met persoonlijke begeleiding op topsport niveau!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid