facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strik erop events

Strik erop events

Info

Strik erop events helpt jou graag met het organiseren van persoonlijke evenementen!

Motto; Maak van elke dag een feest, met een strik erop!

Geschiedenis

Strik erop events helpt bij het organiseren van persoonlijke evenementen. Wij verzorgen een feest tot in de puntjes. Strik erop events hecht veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen. Wij denken graag met je mee en adviseren je waar nodig, met onze ervaring, zodat al jouw vrienden en familie nog jarenlang napraten over dit feest.

Welke evenementen organiseert Strik erop events?
- Dee geboorte (babyshower, kraamfeest)
- De verjaardagen (kinderfeest, themafeest, sweet 16, traktatie, mijlpalen, Abraham & Sarah)
- De bruiloft (bridal shower, bruiloft, huwelijks jubileum)
- De feestdagen.

Kijk voor meer informatie op de website: www.strikeropevents.nl

Adres: Tulpweg 28, 2241VN Wassenaar
Telefoonnummer: 0614238122
Stad: Wassenaar
Route: Tulpweg 28
Postcode: 2241VN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MOONSTRUCK AGENCY. MOONSTRUCK AGENCY. 1 km Wedding planning | Styling "For dreamers and the ones who are in love"
Matrix Events Matrix Events 3 km Matrix Events: de plek voor workshops en trainingen in teambuilding, communicatie en ...
The Waiter The Waiter 3 km Top bedrijf...! Deze heren weten precies hoe je een chique feestje organiseert en aan...
Kasteel Oud-Wassenaar Kasteel Oud-Wassenaar 4 km Een hele mooie locatie voor een video of photoshoot. Genoeg parkeergelegenheid.Ook ge...
Recensies
Marlene heeft me ontzettend goed geholpen bij de styling van mijn event. Ze dacht met mij mee en wist precies hoe mijn visie vertaald kon worden in realiteit. Ontzettend bedankt Marlene!
Goedendag Marlene, ik vond jou en je moeder fantastisch. Jullie hebben keihard gewerkt en hadden goede ideeën. Zonder jullie zou het nooit zo mooi zijn geweest. Complimenten namens ons allemaal. Groetjes Angela
Strik erop events heeft ons super goed geholpen met het realiseren van onze droom trouwkaart. Met name de eerlijkheid in ervaring, meedenken in mogelijkheden en uit handen nemen van zoekwerk was voor ons in deze drukke tijd heel fijn. Uiteindelijk zijn we samen tot een mooi ontwerp gekomen, waarbij Marlene met handwerk een mooie persoonlijke en unieke uitnodiging heeft weten te creëren. Het uitdelen van de kaarten is zo echt een feest geworden!
Voor het feestje van onze dochter 4 de Prinsessenkist gehuurd. Er zaten prachtige jurkjes in en het draaiboek en alle spellen waren ook top. Onze prinses heeft een droom van een feestje gehad! Dankjewel Marlene!
We hebben de prinsessen-feestkist gehuurd voor het feestje van m’n dochter die 6 jaar werd. Het was een groot succes, de vriendinnetjes vonden het geweldig en de jarige al helemaal. Alles was goed verzorgd en aan alles was gedacht. Zeker een aanrader!
Wij hebben als Nutsschool Wassenaar hele prettige ervaringen met Strik erop events. Ze zijn professioneel, op tijd en zijn ervaren in de omgang met kinderen.
Hele lekkere cupcakes, snel én aan huis geleverd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid