facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strijker Aquarium

Strijker Aquarium

Info

Ruime aquariumspeciaalzaak met het grootste assortiment vissen, toebehoren en aquariumbouw op maat. U vindt ons tegenover de Mediamarkt op Rotterdam Zuid.

Geschiedenis

De best en ruimst gesorteerde aquariumspeciaalzaak van Rotterdam e.o. met zowel zoet- als zoutwaterafdelingen. Tevens leveren wij aquariums (desgewenst met meubel) op maat en naar (interieur) wens, ook in massief hout uitgevoerd.



"Bijna 50 jaar reeds een van de grootste aquariumspeciaalzaken met het ruimste aanbod aquariumvissen welke zowel in de winkel als online verkrijgbaar zijn. En naast alle toebehoren bieden wij ook aquariums op maat aan zodat we elke droom kunnen verwezenlijken."
Adres: beijerlandselaan 43b, 3074Eb Rotterdam
Telefoonnummer: 0104848477
Stad: Rotterdam
Route: beijerlandselaan 43b
Postcode: 3074Eb


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aquarium speciaalzaak Utrecht, Aquarium winkel Zoetermeer, Axolotl kopen Rotterdam, Aquariumspeciaalzaak Arnhem, Aquarium HORNBACH, Aquarium winkel Zwijndrecht, Aquarium kopen, Aquarium compleet
Recensies
Hele mooie winkel! Zag er van buiten heel klein uit, je loopt de trap af, en het is een echt paradijs voor aquarium liefhebbers! Heel groot, hebben veel vissen die ik nergens anders kon vinden, zelf vissen waar ik nog nooit van heb gehoord! Had uiteindelijk wat mooie garnaaltjes meegenomen en werd goed geholpen!
En weer ging mijn verlichting voor de zoveelste maal stuk en weer lieten Peter en Linda weten dat het zoals voorgaande keren weer keurig opgelost zal worden. Als je zo professioneel met je klanten omgaat en dan ook nog eens je geduld kunt bewaren dan ben je als bedrijf die vijf sterren dubbel en dwars waard. Ik heb er steeds vertrouwen in gehad dat het goed zou komen en jullie doen er alles aan om dat te blijven geloven. Dank daarvoor.
De zaak is schoon en overzichtelijk. Wel heel erg jammer en vooral vervelend dat ik inmiddels drie keer een blue electric Antennebaarsjes daarvandaan heb! In vier weken tijd, alle drie dood! Bij de winkel zelf, thuis en nog een aquariumzaak mijn water laten testen! Niks mis mee, waardes prima in orde. Erg duur visje voor zo een korte tijd "plezier".
Mooie gezonde vissen. Mijn kogelvissen doen het goed
De eigenaar is een vriendelijk persoon met een warm hart heel erg bedankt voor mijn Valentijnsdag verjaardagscadeau wens je een goede gezondheid en veel gasten…
Verassend grote zaak, met alles wat je nodig hebt voor een aquarium. Bekwaam personeel, ze geven duidelijke uitleg. Zeker een aanrader om te bezoeken!
Mooie zaak. Veel keus aan vissen en aquariumbenodigheden. Geen opdringerige verkopers. Wel veel kennis bij het personeel.
Fijne zaak, goed advies, groot assortiment
Top winkel, super service. Erg breed aanbod betreffende alles wat je voor je aquarium nodig hebt. Mooie schone gezonde bakken, goede kwaliteit planten en erg veel decoratiemateriaal.
Je kan bijna alles vinden hier veel verschillende vissen te vinden heb helaas niet genoeg tijd gehad om iets te kunnen kopen voor mijn aquarium maar wil er zeker wel weer terug om nog verder te kijken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Strijker Aquarium.

Rotterdam waterdierenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. beijerlandselaan 43b rotterdam aquarium kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Strijker Aquarium adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Strijker Aquarium. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Strijker Aquarium delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diergaarde Blijdorp / Rotterdam Zoo Diergaarde Blijdorp / Rotterdam Zoo 6 km Prachtige dierentuin. Veel verschillende diersoorten en mooie natuur. Vriendelijk per...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid