facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Streetsurfshop

Streetsurfshop

Info

De Streetsurfshop heeft het meest uitgebreide assortiment Fun sports & Extreme sports artikelen van Nederland.

Geschiedenis

Bij de Streetsurfshop heb je de mogelijkheid om dingen online te bestellen, maar je bent ook altijd welkom in onze winkel.
We leveren uit voorraad en in de meeste gevallen wordt je bestelling de volgende dag bezorgd. Bij bestellingen vanaf €49 is de verzending nog gratis ook!
We helpen mensen graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hiervoor eenvoudig contact opnemen met 024 - 37 31 360 of 06 - 27 45 87 91. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel om dingen uit te proberen!

Adres: Mortelweg 10G, 6551AE Weurt
Telefoonnummer: 024-3731360
Stad: Weurt
Route: Mortelweg 10G
Postcode: 6551AE



op zoek naar gerelateerd: Skatewinkel Nijmegen oude graafseweg, Skatewinkel Nijmegen be, Skateboard, Stuntstep kleding, Skate gadget, Stuntstep aanbieding, Longboard pimpen, Stuntstep volwassenen 90 cm
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Perfect Wind Perfect Wind 39 meter Perfect Wind
BibFix BibFix 51 meter Door het gebruik van spelden voor het bevestigen van startnummers beschadigen de shir...
Recensies
Nadat we geadviseerd zijn om langs streetsurfshop te rijden met een elders online bestelde step die afremde, zijn we hier zonder afspraak toch even langs gereden. Hier waren ze zo vriendelijk om niet alleen ons verhaal aan te horen maar er direct, kosteloos iets aan te doen. Ook heb ik voor een leuk prijsje nieuwe, lichtgevende wieltjes voor zijn skateboard gehaald, die er gelijk op zijn gemonteerd. Ik kende Streetsurfshop niet maar ik weet waar ik voortaan de step, skateboard spullen van ons zoontje zal kopen. Dank jullie wel voor de goede service en klantvriendelijkheid.
Streetsurfshop is heel erg kundig en helpen je om financieel de beste oplossing voor je probleem. Onze step liep flink aan en de lagers zijn vervangen ipv de hele wielen. Ook is alles goed nagelopen, vastgezet en is onze zoon blij met zijn nieuwe packs
Street Surf Shop Nijmegen, vandaag met skeelers en wave board van onze dochter langs geweest voor onderhoud. Heel vriendelijk geholpen en een indrukwekkende voorraad onderdelen, wielen, dingen met wielen, boards en zo voort gezien en vliegers niet te vergeten! Marc en Ella
Sympathieke gasten.. goed advies en maken echt tijd voor je vrij. Ik kon op afspraak bij ze langs om een step op te halen. Goed advies is ook lekker praktisch: De step gaat na de eerste ritjes een beetje rammelen.. dan gewoon even alles aandraaien en klaar issie.
Top bedrijf. Ontzettend klantvriendelijk, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen! PS beste Wim, hartelijk dank voor de fantastische service!
Voor het eerst een longboard gekocht. Nemen de tijd voor het geven van tips voor de aanschaf. Hebben een uitgebreide collectie van materialen, boards, etc. Als ik weer iets nodig hebben kom ik hier zeker weer.
Geholpen door een enorm vriendelijke man met veel verstand van wat hij verkoopt. Ruim assortiment en heb beneden ook een aantal boards mogen proberen om zo te kijken wat beviel, met de bijkomende uitleg op verschillen! Erg blij met mijn aankoop, voor een vervolg kom ik zeker terug
Vandaag weer geweldig goed geslaagd bij streetsurfshop. Ik plaats nooit reviews, maar wát een fijne winkel is dit. Prachtig assortiment, maar bovenal geweldige medewerkers en service. Echt een topzaak!
Mijn zoontje was toe aan een nieuwe stunt step we zijn op zijn aanraden hiernaartoe gegaan en dat was een goede keuze zeer groot assortiment en deze mensen weten waar ze het over hebben zeer klantvriendelijk en zeer goede uitleg en keuze hulp Goede kwaliteit prijs verhouding Top !!!
Groot assortiment, scherpe prijzen, maar vooral mensen die echt met je meedenken, die het beste voor je willen... erg prettig en aan te bevelen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid