facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Streetbikes Fijnaart

Streetbikes Fijnaart

Info

Streetbikes is ontstaan uit passie voor motoren geïnteresseerd in elk merk en type motorfiets voor een reële prijs.



"In & Verkoop Nieuw / Gebruikt - Reparaties - onderhoud - stalling van Motorfietsen"
Adres: Patrijsstraat 2a, 4793 HV Fijnaart
Telefoonnummer: 0168463883
Stad: Fijnaart
Route: Patrijsstraat 2a
Postcode: 4793 HV



op zoek naar gerelateerd: Van Meel Motoren, Ros Motoren
Recensies
Zeer nette motorzaak. Met zeer vriendelijke personeel. De vriendelijke eigenaar van de zaak heeft mij zeer goed te woord gestaan en perfect advies geven over de motor waar ik interesse in had. Een zeer nette Honda cbr 600 f. Zeker een aanrader mocht u op zoek zijn naar een nette en goede betrouwbare motor met goed advies van Guus. Ik kom hier zeker graag terug. Groet Michiel .
Wat ben ik goed geholpen bij Streetbikes in Fijnaart. Een motorshop met een fijne ontspannen sfeer. Niet alleen onderhoud gedaan, voor zorgeloze kilometers, maar ook goede uitleg en tips en tricks gekregen. Bedankt voor jullie goede zorgen Guus en crew.
Ik breng al een paar jaar mijn motoren voor onderhoud en reparaties bij Streetbikes naar volle tevredenheid! Snelle service en denken altijd goed mee.
Aardige gasten en verstand van zaken, de blade loopt weer lekker, bedankt Guus en Kane.
Samen met mijn broertje bij Guus geweest. Na wat lezen op internet kwam ik veel goede verhalen tegen over Streetbikes. In de showroom stond een motor waar ik interesse in had, ik was op zoek naar een bmw r1100s. Ookal is Guus normaal in de avond niet open, toch was dit op afspraak mogelijk anders kon het nog een paar weken duren voor ik tijd had. Bij aankomst in de nette showroom vriendelijk welkom geheten, en kregen direct een lekkere bak koffie. Na een goede uitleg bij de motor was al gelijk duidelijk dat Guus echt wel weet waar hij het over heeft! Ook was al snel duidelijk dat hij dit echt doet uit passie, en dat is belangrijk. Uiteindelijk de deal gesloten, en ik heb mijn eerste motor dus hier aangeschaft!
Het ons kent ons gevoel is daar nog aanwezig zoals de liefde voor motoren en men is er vriendelijk, hulpvaardig en eerlijk.
Mooie zaak vriendelijk mensen en de koffie staat klaar
Goede service en eerlijke prijzen. Aanrader
Goede motorzaak waar je zeker waar voor je geld krijgt.
Motor gekocht bij Streetbikes Fijnaart met garantie. Na een paar weken had ik een klein probleempje met slijtagedelen. Deze werden netjes onder garantie vervangen en ik kreeg er meteen nieuwe voorremblokken bij. Goede en eerlijke service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid