facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Street Jump Warmond | Indoor Trampolinepark

Street Jump Warmond | Indoor Trampolinepark
Adres: Veerpolder 12, 2361 KV Warmond, Nederland
Telefoonnummer: 085 048 7690
Staat: Zuid-Holland
District: Teylingen
Stad: Warmond
Route: Veerpolder
Huisnummer: 12
Postcode: 2361 KV


Openingstijden

maandag: 15:00–19:00
dinsdag: 15:00–18:00
woensdag: 13:00–19:00
donderdag: 15:00–18:00
vrijdag: 13:00–19:00
zaterdag: 10:00–19:00
zondag: 10:00–19:00

Recensies
Leuke plek, grote zaal met veel trampolines en blokkenbak. Ik kwam er niet helemaal uit met de codes van de social deal actie, maar de dame die mij heeft geholpen bleef echt rustig en heeft ervoor gezorgd dat we alsnog 2 uur konden springen!
Een mooi redelijk groot trampoline park.nWaar de kids zich goed hebben vermaakt.nPersoneel die aanwezig waren in de zaal waren vriendelijk en hielden alles goed in de gaten.nnMinpuntjes vond ik dat je bij het restaurant gedeelte moest inchecken. Deze ruimte was druk en er stond een lange rij. Ze hadden beter de balie beneden kunnen gebruiken voor het inchecken. Zo voorkom je chaos.nDe tafels waren vies en het was vreselijk warm boven.nnMaar voor de rest prima dagje
Bij aankomst lang wachten voor je geholpen word met reservering en betaling. 15 min later pas beginnen met jumpen. Tafeltjes waren vuil, hebben we zelf maar afgenomen. Met eten bestellen staan er 3 achter de balie/keuken en met 1 computer kan niemand anders je helpen. Werd er gefrustreerd van en de dame voor me ook. Waarom niet op drukke dagen inchecken beneden? Zal zo veel sneller gaan. Weten niet of we nog keer komen.
waardeloze tent, ik heb daadwerkelijk me geld verspild het is een uitermate teleurstellende toko, eten en drinken is duurder dan mijn uurloon. personeel is agressief als jij iets fout doet wat je niet had kunnen weten, en laat de kinderen is wat vrijer hun ding doen. ik verwacht graag een excuses van de manager voor mijn kinderen die hun tijd hebben verspild in dat stink hol.
Leuke middag geweest. Het enige wat jammer was dat ze nog dicht waren op de gereserveerde tijd. Ze waren nog van ver onderweg. Stonden we daar met 6 meiden van 12. We mochten even naar de speelhal Monkey Town om daar 3 kwartier te wachten. Dat was netjes. Beter was het wel om ons even te bellen want ik stond wel 20 minuten in de wacht met een irritant bandje, afvragend of ooit die deur open ging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid