facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Street

Street

Info

|Street| Het jeans en fashion concept in Ridderkerk voor mannen. "City streets are the real runways"

Geschiedenis

|Street| een uniek concept in het hartje van Ridderkerk waar mode en 'the streets' samenkomen. De naam 'Street' komt voort uit het feit dat mode ontstaat op straat. Geen modeontwerper, maar juist ieder individu kiest de combinatie van merken en stijlen, die voor hem "mode" maakt. Juist dit zie je weer terug op straat en wordt gebruikt als menig inspiratiebron.
Wij verkopen heren jeans en fashion van ruige jeans tot stoer-casual. De merken die wij voeren zijn exclusief voor ridderkerk. Door het actief bezig zijn met onze collectie kunnen wij snel inspelen op trends en kunt u om de twee weken weer nieuwe toffe items verwachten. Zo is er altijd iets nieuws te zien bij een bezoekje aan onze winkel.
Nieuwsgierig?
Wij zijn open van dinsdag tot zaterdag met twee koopavonden op donderdag (20:00) en vrijdag (21:00)
Groeten Jeroen



"Jeans & Fashion & Sneakers for men"
Adres: Koninginneweg 65, 2982AH Ridderkerk
Telefoonnummer: 0031180396494
Stad: Ridderkerk
Route: Koninginneweg 65
Postcode: 2982AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JACK & JONES JACK & JONES 212 meter Leuke kleding, maar de kwaliteit deugt niet. 3 maanden geleden een spijkerbroek met s...
Put Fashionstore Put Fashionstore 301 meter Top service en heel aardig personeel. Kwam een jas ruilen in de winkel, van tevoren b...
Man of the World Ridderkerk Man of the World Ridderkerk 402 meter Al jaren klant. Bijzonder persoonlijke benadering, nemen hun tijd voor je, prima kwal...
Smit Mode  Mannen Smit Mode Mannen 412 meter
Recensies
Ik kom hier zeer graag, altijd eerlijk advies veel keuze en veel vernieuwing in het assortiment, kortom voor elk wat wils. De eigenaar die in de winkel staat leert de klant ook echt kennen, heb al tweemaal gehad dat hij mij aanraden en beiden keren heb ik het gekocht. In eerste instantie dacht ik dit is niks voor mij, maar na het passen en in de spiegel kijken was ik meer dan tevreden. Voor een leuk assortiment met goede kwaliteits kleding ben je hier aan het goede adres. Ik raad STREET zeker aan. Het fijne van street ze assortiment is ook dat ze vaak maar een paar maatjes hebben van een bepaald model en je dus niet Piet kees en klaasie met hetzelfde shirt zien lopen.
Leuke heren kledingwinkel met stijlvolle merkkleding, voor ieder wat wils. Altijd professioneel advies om kleding passend te dragen en te matchen met andere kledingstukken. Vriendelijk en professioneel personeel in een mooie ruime winkelomgeving met gevarieerd assortiment!
Deze zaak heeft een eigen identiteit, coole merken, een superverkoper... en levert puur winkelgenot onder het genot van een leuk gesprek en heerlijke bak koffie!! Aanrader in regio Rotterdam e.o.
Mooie zaak, leuke kleding en super vriendelijke geholpen
Super fijne winkel, genoeg keus en de kwaliteit is perfect. Zowel van de kleding als de manier waarop je wordt geholpen.
Toffe winkel met zeer leuke spullen en je word een top geholpen door iemand met verstand van zaken.
Goed geholpen en leuk aanbod.
Super toffe winkel met nog toffere verkoper
Mooie assortiment aan kleding en exclusieve sneakers
Bedankt voor je super goede adviezen!! Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid