facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Streekschouwburg Cuyk

"Schouwburg Cuijk is een eigentijds theater en ontmoetingscentrum in het Land van Cuijk en beschikt over diverse zalen, waaronder een middelgrote TheaterZaal, een vlakke vloer SchouwCafé, TheaterCafé, GrandCafé en Sociëteit. Deze ruimten bieden podium aan professionele- en amateurvoorstellingen en concerten, festivals, jazzmiddagen en lezingen.Ook is Schouwburg Cuijk een uitermate geschikte locatie voor congressen, vergaderingen, presentaties, recepties en feesten.Kortom: de perfecte plek voor een avond uit, een feest of bedrijfsevenement."
Adres: 62 Grote straat, 5431 DL Cuijk
Telefoonnummer: +31485314344
Stad: Cuijk
Route: 62 Grote straat
Postcode: 5431 DL



op zoek naar gerelateerd: Schouwburg Cuijk film, Schouwburg programma, Schouwburg Cuijk programma 2022 2023, Schouwburg Venray programma, Schouwburg Nijmegen agenda, Schouwburg cuijk shrek, Schouwburg Venray programma 2022, Schouwburg Cuijk Vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Doehuis Het Doehuis 1 km Dit is echt n top lokatie voor feestjes ,de bediening is perfect.
Recensies
Een heel fijn theater met regelmatig leuke shows en voorstellingen. Bij binnenkomst is er een garderobe gratis voor je jas en een bar om een drankje te bestellen. Drankjes worden lekker vlot geserveerd. Er is ook een mogelijkheid om te dineren. Er is ook een ruim toilet aanwezig. De zaal bestaat uit zitplaatsen: op de begane grond en op het balkon. Fijne stoelen om in te zitten met voldoende beenruimte. Je kunt je auto achter de schouwburg parkeren, je moet dan een kleine 5 min lopen naar de ingang.
Gisteren Dire Straits band bezocht Brothers and Arms. Prachtig optreden met geweldig muziek. Theater cafe uiterst verzorgd, drank in de pauze inbegrepen. Slim concept om zo de drank zo neer te zetten zodat iedereen een drankje naar keus kon pakken. Na de voorstelling weer een drankje in de bar deze keer genomen. Sfeer was gezellig.
Een prachtig theater aan de binnenkant. Aan de achterzijde is een parkeerplaats voor een hoop auto's. De binnenkomst was een warm onthaal. Er was in de hal genoeg plaats om iedereen kwijt te kunnen. De toiletten zijn enorm en goed onderhouden. De zaal is erg ruim en je hebt overal goed zicht. Ook in de pauze liep de bar erg goed. Ook waren er genoeg tafels om aan te zitten of te hangen.
De Judeska show gezien in een fijne en mooie schouwburg.
Fijne ontvangst,er werd meteen gewezen waar we onze jassen konden ophangen. FF moeten wachten voor dat we de zaal in konden maar er stonden genoeg stoelen. We mochten zelf een plekje zoeken,dus heerlijk helemaal vooraan. Na afloop nog een drank je gedaan,maar wij hadden een luie ober was nog te beroerd om de loempia in een glas te doen,er naar gevraagd en het antwoord was daar staan ze.
Geweldig optreden gezien van slagerij van Kampen. Wat een dynamiek, passie en kunde wordt er door de artiesten tentoon gesteld. Vanaf de eerste tot de laatste tromslag wordt je meegenomen in een orkaan van ritmisch geweld. Erg genoten van dit optreden en is zeker voor herhaling vatbaar.
Goed geregeld, wel veelte warm in de zaal.. stond geen airco aan. Ook iemand onwel geworden, geen idee of het hier door kwam
De voorstelling vond ik heel leuk maar, de schouwburg zelf is net bijzonder. Vriendelijk personeel.
Mooi ingericht, ruim zitten. Ook vanaf balkon goed zichtbaar. Bar/cafe erbij. Voldoende toiletten.
Supermooi theater Heerlijk eten in gezellig restaurant en zeer royale lounge Na voorstelling gratis drankje Helaas werden deze al vrij vlot ook weer opgeruimd, jammer van t theatergevoel....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid