facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stratt+ Industrial Management

Stratt+ Industrial Management

Info

Stratt+ Industrial Management biedt een compleet portfolio met betrekking tot onderhoud en optimalisatie van industriële en technische installaties.



"Stratt+ is specialist in het invullen van projecten in de industrie en bij overheid met technische experts binnen het midden- en hoger segment.Of het nu gaat om kortdurende, langdurende projecten of technische banen met uitzicht op vast dienstverband: wij helpen klanten en technische professionals met de juiste match.Met ca. 45 jaar ervaring hebben we de nodige expertise opgebouwd in het matchen van de noodzakelijke technische experts met nieuwbouwprojecten, maintenance en shutdowns in de industrie en voor het technische deel van de overheid."
Adres: H.A. Lorentzstraat 1a, 3331 EE Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 0786120320
Stad: Zwijndrecht
Route: H.A. Lorentzstraat 1a
Postcode: 3331 EE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Stratt+ vacatures, Melike Nar, Beloning Stratt+
Recensies
Wat een verrassing, vriendelijke mensen die kunnen goed luisteren naar jou wensen en wat je verwacht van een werkgever. Één keer uitgenodigd voor een gesprek en gelijk in dienst. Dit betekend dat Stratt+ probeert niet alleen mensen inhuren maar afhankelijk van ons wensen en de wensen van de werkgever, de juist mensen aan de tafel te krijgen. Bedankt Michael, bedankt Stratt+.
Stratt+ beschikt over deskundigheid en empatisch vermogen om haar werknemers op een juiste en correcte wijze van dienst te mogen zijn. Prachtig bedrijf met fantastisch personeel. Marco blokmaker & team stratt+ nogmaals bedankt voor de fijne en prettige samenwerking tot heden
Een aantal weken weken geleden ben ik benaderd door Stratt+ voor de functie HSE Coordinator. De organisatie is recht door zee doorpakkend en zeker een aanrader. Ook de manier waarop je begeleid wordt in de aanloop is enorm prettig. Toppers !!!!!!
Stratt+ is een bedrijf wat wordt gedreven door de medewerkers. Afspraak is Afspraak. Recht door zee en Geen woorden maar daden. Mouwen op stropen wanneer nodig. Ik ben sinds 2012 in contact gekomen met Stratt+ en heb meerdere mooie projecten mogen doen met Stratt, geweldig is de samen werking met Laura. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking.
De bedrijven die Stratt ondersteunt bij hun werving en selectie sluiten aan met mijn technische inkoopkennis. Hierdoor weten ze vraag en aanbod, specifiek voor mij als kandidaat goed te matchen. De wervingsprocedures lopen vlot, maar met oog voor detail.
Twee tal weken geleden ben ik benaderd door Stratt+ voor een functie bij Sif group. Na positieve gesprekken met Sif ben ik aangenomen. Begin 1 mei in de functie van HSE officer. Wil Marco Blokmaker hiervoor bedanken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid