facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strating Haarden en Kachels sinds 1974

Strating Haarden en Kachels sinds 1974

Info

Strating Haarden en Kachels is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Strating levert houtkachels, rookkanalen, gaskachels, gashaarden enz.

Geschiedenis

Strating Haarden en Kachels is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Strating levert en installeert alles op het gebied van houtkachels, rookkanalen, gaskachels, gashaarden hout cv haarden, pelletkachels, tuinhaarden, haardaccessoires enzovoort. Alles wordt van A tot Z in eigen beheer uitgevoerd. U kunt bij ons ook terecht voor eigen ontwerpen en maatwerk.

Adres: Burg. Legroweg 75, 9761 TB Eelde
Telefoonnummer: 0503091218
Stad: Eelde
Route: Burg. Legroweg 75
Postcode: 9761 TB



op zoek naar gerelateerd: Strating Eelde, Houtkachels Veendam, Kachelspecialist Drenthe, Open haard Groningen, Houtkachel winkel Groningen, Houtkachels Groningen Drenthe, Gaskachels Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Metalenbeeldjes.nl Metalenbeeldjes.nl 255 meter Elk jaar geven wij "Stichting Vrienden van Watergraafsmeer" een metalen bee...
Qualitysticker.nl - Meer dan alleen stickers Qualitysticker.nl - Meer dan alleen stickers 259 meter Service van Elja was zeer goed. Levering was vlot en kwaliteit van de zonneband is oo...
Thuisbasis Veteranen Thuisbasis Veteranen 780 meter Mooie plek, met mooi groen.
Edith's Sieraden & Accessoires Edith's Sieraden & Accessoires 2 km Leuke betaalbare sieraden van oa. zilver, rvs en aluminium. Tevens zijn alle sieraden...
Safetypower Safetypower 3 km Welkom bij Safety Power Safety Power is gevestigd in Eelde en werkt door heel Nederla...
TilPellets TilPellets 3 km De hooibrokken van TilPellets worden van natuurweide gewonnen en bevatten dus weinig ...
Recensies
In de zoektocht naar een houtkachel na vele leveranciers neergestreken bij Strating. Prettig geholpen, vriendelijk en met humor. Vakkundig samen een plan gemaakt en een kachel uitgekozen. Het was even wachten maar nadat de kachel er was deze opgehaald. Alle benodigdheden voor het nog te plaatsen rookkanaal aangeschaft waarbij er door Strating is meegedacht dat de dubbelwandige pijp wel gebruiksklaar moest zijn. Want eenmaal klaar wil je natuurlijk ook meteen stoken. Er wordt niet moeilijk gedaan over het tussentijds inwinnen van advies of het retourneren van niet gebruikte zaken. Familie Strating, hartelijk dank voor de hulp en fijne contacten.
We hebben een aantal jaren geleden in ons vorig huis met tevredenheid een gashaard door Strating laten plaatsen. Nu een pelletkachel type Tjallmo van Nordic Fire met zijruiten zelf geplaatst. Top voorbereid door Strating. Alle spullen zaten erbij en pasten precies. Fijn geholpen en goede service. Super tevreden met het warme resultaat !
Gisteren is onze pallet kachel geplaatst. Door Strating haarden en kachels Eelde. Super blij mee. Medewerkers van Strating staan voor hun vak. Op zoek naar een haard of kachel? Strating Eelde daar moet je zijn. Alles keurig geregeld.
We zijn uitermate tevreden over de service van de firma Strating kachels en haarden. Nieuwe Attika Viva 120 geleverd en geïnstalleerd.Deskundige medewerkers hebben alles netjes uitgevoerd! Top !!
Eind vorig jaar zijn wij op zoek gegaan naar een vrijstaande houtkachel voor in onze nieuwe tuinkamer. Na een tour langs verschillende “grotere” haardenzaken bleek al snel dat “even een houtkachel kopen” nog niet zo simpel was. Of men had niet de juiste kachel op voorraad of er was geen rookkanaal materiaal beschikbaar. Levertijden van 3 - 6 maanden of soms langer, waren geen uitzondering. Totdat ik toch nog even snel langs Strating Haarden en Kachels reed, leek het een koude winter te worden. Bij Strating waren er echter genoeg modellen die leverbaar waren, ook de Dik Geurts die we zochten, en wonder boven wonder alle rookkanaal materialen uit voorraad leverbaar, zonder problemen. Helemaal fijn was de mooie korting aangezien ik het zelf wilde plaatsen! Al met al een top ervaring, deskundig advies, de juiste selectie aan producten, uit voorraad, en tegen een zeer goede prijs! Binnen een paar dagen kon ik de spullen ophalen en plaatsen. Wat ons betreft de haardenzaak van het noorden!
Wij hebben een mooie Dik Geurts houtkachel gekocht bij Strating, waar we erg goed geholpen zijn. Het zijn vakkundige, vriendelijke mensen die goed meedenken. Ze begrepen onze wensen goed en we zijn heel blij met de kachel!
Onlangs een Dik Geurts model Aste 5 bij ons geplaatst. Vanaf het begin in de zaak goed en vriendelijk ontvangen, goed advies, werkzaamheden gedaan volgens afspraak. Ook service nadien super opgepakt. Wij zijn zeer tevreden.
Afgelopen september de openhaard verwijderd en een inbouw doorkijkhaard Dik Geurts Instyle Tunnel laten plaatsen door Strating. Van opname tot uitvoering en oplevering is alles super verlopen! Communicatie was helder en snel reactie op vragen. Ook de afstemming tussen onze aannemer en Strating liep soepel. De plaatsing was snel en goed inclusief de afwerking. Complimenten hiervoor! Ondertussen blijkt dat de haard onze uitgebouwde begane grond makkelijk kan verwarmen zonder de CV bij te hebben. Ook met deze gure kille dagen. Heel erg bedankt! Is een blikvanger van het huis geworden!
Wij zijn zeer tevreden over het hele pakket , de ontvangst in de showroom , het prettige gesprek en de verkoop , en de monteurs die komen monteren werken netjes en leveren de kachel en de ruimte keurig op , wij raden deze zaak zeker aan !! Fam. Bos Peize
Vorig jaar een prachtige houtkachel gekocht bij Strating en het contact was toen al erg prettig. Afspraken werden goed nagekomen en de kachel is keurig geplaatst. Helaas was er door de warmte toch wat werking ontstaan, waardoor er wat scheurvorming ontstond. Contact gehad met Strating en als service zou dit hersteld worden. Op zeer korte termijn werd contact opgenomen voor een afspraak en inmiddels is het probleempje verholpen en hersteld. Ook door de monteur werd goed meegedacht, om dit zo mooi mogelijk te repareren; geen hoekprofiel maar een nieuwe strip geplaatst, waardoor de strakke afwerking blijft! Zeer tevreden over dit bedrijf!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Strating Haarden en Kachels sinds 1974 met het openbaar vervoer


Eelde, Burg. JG Legroweg 75 40 meter
9
Eelde, Burg. JG Legroweg 75 120 meter
9
De Punt, Busstation 470 meter
50
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid