facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strating Caravans

Strating Caravans

Info

Caravan bedrijf uit het prachtige Zuidbroek



"Strating Caravans in Zuidbroek heeft een breed aanbod in caravans. Zo hebben wij caravans in verschillende prijscategorieën, groottes en indelingen.Bij Strating Caravans is het mogelijk om zowel nieuwe- als gebruikte caravans aan te schaffen.Ook hebben we een eigen werkplaats. Naast het onderhoud en de schade-afhandeling van onze eigen merken, bieden we ook BOVAG onderhoudsbeurten en schadeherstel voor alle andere merken caravans.Daarnaast kun je bij ons nog terecht voor diverse caravan accessoires, van wieldoppen tot sloten tot kleine onderdelen."
Adres: Weg Der Verenigde Naties 6, 9636 HW Zuidbroek, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31598634905
Stad: Zuidbroek
Route: Weg Der Verenigde Naties 6
Postcode: 9636 HW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kip caravan Groningen, De Boer Caravans Groningen, Caravans Leek, Noord Caravans Zuidbroek, Caravan Marum, Strating Zuidbroek openingstijden, Caravan dealer, Caravan Centrum Hoogeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Perdok Auto's Campers & Caravans Perdok Auto's Campers & Caravans 573 meter Zeer vriendelijke man met zeer veel kennis van zaken leuke eerlijke auto gekocht van ...
Recensies
Super goed geadviseerd over zonnepanelen voor op de buscamper. Zeer binnenkort komt er een zonnepaneel op. Super goede service. Net even met de caravan langs gereden, even de bandjes opgepompt. Top bedrijf.
Kregen een dusdanige lage inruilprijs voor onze Knaus Sudwind van 1997 dat het echt teleurstellend was. Handelaarsprijzen werd er gezegd. Ook al zou ik de caravan waar wij beangstelling voor hadden kopen zonder inruil ging er niets van de vermelde prijs af. Viel verder niet mee te onderhandelen. Jammer en teleurgesteld in de starre houding van de onderneming.
Caravan al meerdere jaren in onderhoud bij Strating. Het is een bedrijf dat altijd in oplossing denkt, dat is zeer prettig. Eerlijk toegegeven, Strating is niet goedkoop, maar kwaliteit heeft een prijs en de oplossingen voor issues zijn, die ik had, zijn perfect.
Aardige mensen, als je niet de verkeerde deur binnenstapt. Ik stapte de werkplaats binnen, toen werd ik afgesnauwd. Ik bracht mijn caravan voor een onderhoudsbeurt. Ik hoop dat ze een sticker of iets dergelijks op de werkplaats deur plakken, zodat de mensen kunnen zien waar ze naar binnen mogen. Simpel maar effectief, vooral voor mensen die er voor de eerste keer komen.
zeer behulpzaam en vriendelijk. Top service voor een "onbekende gast" als ons!
Behulpzaam vriendelijke ontvangst goede info en prettige onderhandelingen . E Een aanrader en ze beloven wat afgesproken is.
In het najaar zijn we wezen kijken naar een tweedehands caravan bij Strating. We zijn prima voorgelicht over de staat van de caravan en hebben besproken wat er aan gedaan moest worden. Eigenaar was absoluut meedenkend en zorgde voor een prima oplossing. Na de afgesproken aanpassingen waren we uitgenodigd om het resultaat in de werkplaats te bekijken en zeker te stellen dat alles in orde was voor oplevering. Begin Januari de caravan opgehaald en wederom prima uitleg van alle systemen, lekkere bak koffie en een mooie bos bloemen voor de vrouw. Wij zijn zeer tevreden, en kunnen dit bedrijf aanbevelen voor een ieder die een caravan zoekt. Samengevat: Klantvriendelijk, oplossingsgericht, goede service en komt afspraken na.
Hier onze nieuwe caravan gekocht super tevreden over de afhandeling binnen week was alles geregeld top!!!
Weinig inlevingsvermogen. Alles gerivht op verkopen. Niet kijken naar wat aansluit aan behoefte
Mooie zaak, aardige verkopers. Veel info gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid