facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandwacht Banjaardstrand

Strandwacht Banjaardstrand

Info

Wij verzorgen de strandbewaking op het Banjaardstrand in Kamperland, Noord-Beveland. Strandwacht Banjaardstrand is onderdeel van Domburgse Reddingsbrigade.



"Schoonste strand van Nederland 2019 met horeca en verhuur van strandhuisjes."
Adres: Banjaardweg 5, 4491 NN Kamperland
Telefoonnummer: 0630644283
Stad: Kamperland
Route: Banjaardweg 5
Postcode: 4491 NN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Recensies
We hebben hier heerlijk gegeten. Hier wordt nog een hele vis klaargemaakt. En zoals je kan zien smaakte de vis heerlijk. En een hele vriendelijke bediening en het was heet en druk.
Gister met 7 personen gegeten. Start beloofde weinig goeds vanwege zeer onvriendelijke en snauwende gastvrouw. Had er duidelijk geen zin in. Korte woordenwisseling over door andere collega aangewezen tafel, waardoor we eigenlijk direct weer wilden weggaan. Alsnog voordeel van de twijfel. Andere jongere collega’s zagen het voorval, en deden daarna erg hun best om alsnog de avond tot een succes te maken. Dat is gelukt, en verder prima gegeten voor prima prijs. Ondanks dat een lage score. Ik snap en besef dat het een warme drukke dag was, maar publiekelijk klanten afsnauwen en daarna negeren is nou niet de Zeeuwse gastvrijheid, en is ondertussen in meerdere reviews terug te lezen.
Zeer schoon breed strand, prima parkeergelegenheid en houten vlonders richting de zee. Strandpaviljoen goede snelle bediening. Bestellen via QR code. Lekkere kwaliteit eten. Gewoon relaxed.
Geweldige dag gehad met onze vriendengroep op het Banjaardstrand, vriendelijke bediening, goede service en gratis gebruik mogen maken van de strandrolstoel
Het opladen van de accu van onze fiets was daar niet toegestaan. Dan begrijp je er niet veel van. Op naar het volgende terras waar dat natuurlijk wel mogelijk was.
Prima eten, vriendelijk personeel en goede service
Prachtig en schoon strand met een strandtent al klinkt dit wat oneerbiedig. Ruime zitgelegenheid en bescheiden keuken. Bestellen aan eigen tafel met smartfone en direct afrekenen, niet zo fijn en onpersoonlijk. Voor ouderen vaak niet mogelijk. Die moeten dan maar naar binnen aan de bar bestell......
Vandaag tijdens een fietstocht spontaan gaan zitten. Makkelijk je bestelling via de QR-code doorgeven en betalen en vervolgens wordt je bestelling gebracht door vriendelijk personeel. Eten was prima.
Prachtig strand met strandtent en apart toiletgebouwtje. Deze was schoon. Het strand was ook schoon.
Eten was goed. Bediening vriendelijk. Beperkte kaart. Bestellen met qr code is zo 2021. Daar doen wij niet aan mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid