facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandpaviljoen Zuid

Strandpaviljoen Zuid
Adres: Strand 10 , Bergen aan Zee 1865 AT, NL
Telefoonnummer: 072 589 4687
Stad: Bergen aan Zee
Route: Strand 10
Postcode: 1865 AT


Openingstijden

Maandag: 10:00-23:00
Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-23:00
Zaterdag: 10:00-23:00
Zondag: 10:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: strandpaviljoen zuid bergen aan zee, strandpaviljoen zuid instagram, strandpaviljoen de staat, strandpaviljoen zuid st maartenszee, strandpaviljoen zuid parkeren, strandpaviljoen de kwartel, reserveren strandpaviljoen zuid, strandtent kijkduin
Recensies
Twee keer genoten. Diner met surf en turf en lekkere wijn. Met uitzicht op zee en stormachtige zonsondergang. Volgende dag heerlijke koffie met appeltaart. Vriendelijke bediening en dekentje voor buiten maakte het compleet.
We hadden een mooi plekje aan het raam,dronken er een goede Cappuccino, geserveerd door fijn personeel. Top adres!!
Mooie plek. Snelle en aardige bediening, al hoewel er één man van de bediening totaal geen oog voor je had. Lekker eten en drinken.
Op een drukke zondag daar gekomen. Een oudere man heeft ons al op een niet al te vriendelijke manier ons ontvangen. Chagrijnig en geïrriteerd omdat ik niet hard genoeg sprak. Bij de vraag of hij nog een plek heeft keek hij en mijn partner afkeurend aan. Met moeite had hij toch een tafeltje vrij. Terwijl er meerdere vrij waren aangekomen bij ons tafel liep meneer boos en intimiderend op mij af vragend waarom we niet aan de juiste tafel zijn gaan zitten die hij ons aangewezen had. De man had een harde blik in zijn ogen en een rare toon in zijn stem.Ik voelde me voor schut gezet. Iedereen keek ons aan. Wellicht heeft onze huidskleur iets ermee te maken. De gasten na ons zijn namelijk 100% vriendelijker ontvangen. Wij zijn weg gegaan. Met een sarcastische“nou dag hè” nog naar ons toe gewenst. Erg jammer dat we dit moesten mee maken, met mijn gezin.
Mijn vriend en ik moesten, Na ons eerste drankje, ondanks het niet zo druk was helaas erg lang wachten voordat we geholpen werden. Het eten viel ook tegen. Weinig kibbeling en het leek een beetje oud het was taai, bij de cheeseburger was de burger doorgebakken en de kaas niet gesmolten. Wij vonden het personeel niet erg vriendelijk naar ons toe. Meerdere oudere mensen naast ons werden wel heel vriendelijk geholpen.
Fijne plek voor een lunch aan het strand. Snelle service, lekker eten en drinken en natuurlijk een prachtig uitzicht!
Met veel mazzel nog een tafeltje kunnen krijgen op deze zonovergoten dag 30 °celcius. Strand en parkeerplaatsen vol. De kipsate was zeer mals en frietjes lekker krokant. Mijn dochter had de kibbeling met friet en ook die smaakte erg goed. Biertje fles was helaas lauw en daarom 4 i.p.v. 5 sterren, maar ik gok dat het door de drukte kwam en daardoor veel bier verkocht was. Zonder problemen zou ik hier nogmaals naar toe gaan.
Goedenmorgen, Nadat we maandagavond in Bergen aan Zee zijn we bij Paviljoen Zuid gaan zitten. Professionele Oudere man als kelner met veel gevoel voor humor..Helaas geen mosselen vor Karin. Gisteravond terug gegaan om weer lekker te gaan eten. Want als het toch goed bevallen is.... Dan kom je terug. Dezelfde kelner had een incident met 3 Brabantse oudere mannen maar dat werd keurig opgelost.. Wij kunnen dit leuke adres alleen maar adviseren .. Karin en Erik-Jan
En oudere man bediende ons. Hij had al niet veel geduld met opnemen van de drankjes. Laat staan dat ik even iets langer op de kaart mocht kijken. Toen ik zei dat ik dan niets meer hoefde, kreeg ik een chagrijnige blik toegeworpen. Voor mij was de honger toen echt over.
Mini cheesecake voor maxi prijs. En .. je wordt bediend door een onvriendelijke oudere man.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid