facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandpaviljoen Zeezicht

Strandpaviljoen Zeezicht

Info

Jaarrond sfeervol genieten aan zee.

Geschiedenis

Na een dag werken even lekker uitwaaien op het strand. Daarna aanschuiven op het terras of binnen plaatsnemen in het sfeervol ingerichte restaurant. De Chef-kok combineert lokale producten met verse ingredienten. Genieten met een hoofdletter G. Dat is Zeezicht!! Het lekkerste strandpaviljoen van Castricum.
Wat koffie betreft houden wij rekening met eerlijke, heerlijke koffie. Onze koffie is biologisch geteeld en ingekocht volgens Max Havelaar normen.
Natuurlijk besteden we ook veel aandacht aan onze wijnkaart. Zo staan er naast onze prettige huiswijnen ook diverse bijzondere speciaal-wijnen op. Met aandacht voor smaak en balans komt u wijnen uit alle windstreken tegen!
En wist u dat we over een aparte biertap beschikken met wel zes! verschillende speciaalbieren? Bij ons kunt u het hele jaar door genieten van diverse soorten ambachtelijk gebrouwen bier. Dat vindt u niet snel aan de Nederlandse kust!

Label

www.strandpaviljoenzeezicht.nl



"Mooi en veelzijdig strandpaviljoen in Castricum aan Zee dat het hele jaar 7 dagen per week geopend is. Wij hebben een uitgebreide menukaart en werken uitsluitend met verse producten. Ook hebben wij een aparte ruimte die uw kunt reserveren voor feesten en partijen."
Adres: Zeeweg 50, 1901 NZ Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0251652855
ln.thcizeezneojlivapdnarts@ofni
Stad: Castricum aan Zee
Route: Zeeweg 50
Postcode: 1901 NZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: strandpaviljoen zeezicht scheveningen, strandpaviljoen zoomers castricum, zeezicht castricum menu, club zand castricum, zeezicht castricum menukaart, deining castricum, strandpaviljoen castricum, paasbrunch zeezicht castricum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Club zand Club zand 105 meter Lekker gegeten. We hadden zalm besteld en kregen er frietjes en salade bij. We vroege...
Strand10 Strand10 115 meter Gelegen op het prachtige strand van Castricum aan zee
Sports at Sea Sports at Sea 162 meter Vertaald door Google Surfen, surfskiën, suppen en kiteboarden Origineel Surf, surf s...
Club Zand Club Zand 321 meter Cappuccino andere drankjes bestellen via de app en meteen afrekenen...goed geregeld e...
Strand Safari Strand Safari 2 km Prima strandpaviljoen! Leuke sfeer + mooie inrichting. Toiletten zijn fris en schoon....
Recensies
Wij hebben 16 September 2021 ons trouwfeest gehouden bij Zeezicht en het was voor ons een perfecte dag! Bij de voorbereidingen hebben ze ons op alle vlakken geholpen ondanks de beperkingen die er toen waren ivm de pandemie. Op de dag zelf was de aankleding prachtig gedaan door Tessa! Het was allemaal zeer goed verzorgd, het eten was heerlijk en de bediening was top. De locatie is prachtig en wij hadden het geluk dat het heerlijk zonnig weer was zodat je op het buitenterras kon zitten. We komen hier graag en regelmatig!
Het strandpaviljoen Zeezicht is een heel gezellig restaurant. De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam. De kaart is goed en vraag ook naar de specialiteiten van de dag. Het eten zelf is goed verzorgd en heerlijk. Het is een leuke ontspannende plek. Om te eten te borrelen of gewoon een kopje koffie of thee te drinken is deze plek ideaal. Parkeren kun je heel makkelijk op een heel groot parkeerterrein. De kosten variëren per seizoen maar is zeker niet duur. Een heerlijke plek!
Heerlijke plek! Als we naar Castricum aan Zee komen, gaan we altijd hier naartoe, sinds we ze ontdekt hebben. Vooral de goeie en vriendelijke bediening is een verademing! We zitten altijd buiten, omdat t dan mooi weer is, maar binnen heeft t ook een toffe inrichting. Eten is goed, misschien wat prijzig, maar ja, dat heb je al gauw bij strandtenten Erg lekkere ijskoffie ook, meestal valt dat tegen id horeca, daar komen we morgenmiddag voor terug Deze keer de Tel Aviv aardappel met pulled chicken en crunchy cauliflower genomen, erg lekker en eigenlijk samen genoeg we wilden misschien nog een 3de erbij kiezen, blij dat we dat niet deden, ook goed over geadviseerd door de bediening!. We hadden trouwens bijna de amazing ribs besteld, totdat we beter lazen en ontdekte dat het maïskolven zijn ipv vlees! De lemon lemonade en de Shirley temple waren ook goed.
We zaten eerst bij een andere voor mij bekende zaak, we zijn daar vetrokken om redenen. Tot ik de menu kaart online bekeek bij zeezicht. Ik was meteen verkocht, ik zei sochtens nog ik wil mosselen. Eenmaal aangekomen zie ik iemand mosselen eten. Ik vroeg de bediende of ze mosselen hebben, ja die hebben wij. Alweer een dikke pluspunt. Drankjes echt heel snel broodje vooraf prima. En toen het eten er was alles zag er perfect uit en het was op alles zo lekker. Dikke pluspunt. De bediening was uiterst vriendelijk zeer professionele mensen. Knap voor deze tijd ik die uit de horeca komt snap dat deze horeca-ondernemerster snapt hoe het werkt. Iedereen liep er met een lach en hadden alles prima onder controle. Ik was helemaal onder de indruk dat er na het broodje gevraagd werd of het hoofdgerecht mee kon ik dacht huh we zitten toch aan t strand. Ze vertelde dat er nu wel de tijd voor was en ze het dan wel doen. Echt klasse! Nogmaals dikke aanrader ik ga hier vaker zitten want zo'n service en zo'n ruim aanbod aan heerlijke gerechten.
Heerlijke cappuccino en appelgebak voor een nette prijs. Daarnaast een prachtuitzicht en zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader! Jammer dat de parkeermogelijkheden extreem duur zijn. Maar dit ligt ook buiten de macht van het restaurant helaas. Parkeren: Parkeren is mogelijk op een parkeerterrein van iemand anders. Deze persoon vraagt er alleen echt asociale prijzen voor wat erg jammer is.. Of je nou voor een uurtje gaat of voor een dag, je bent altijd meer dan €6,50 kwijt... Wellicht kan het restaurant hier commentaar op leveren, maar dat is ook alles wat ze eraan kunnen doen ben ik bang.
Na een lekkere strandwandeling hier neer gestreken om een biertje te pakken en te eten. Streekbier van de tap zeker een aanrader lekker fris. Saté was goed en ook met de bediening was er een leuke klik. We komen zeker nog eens terug. Aanrader dus.
Heerlijk strandtent en super vriendelijke bediening, toiletten over het algemeen netjes.. eten lekker en top frambozenyoghurt gebakjes ..
Heerlijke avond gehad bij Zeezicht, leuke ‘shared dining kaart’. Gastvrije bediening, leuke gerechtjes, zowel voor volwassenen als kinderen. Aanrader.
Heerlijk gegeten. Snelle bediening en geen reservering. Niet een heel uitgebreide kaart, maar dat kan ik niet verwachten aan het strand. Zeker een aanrader.
De koffie is hier heerlijk! Babychino’s worden met smarties geserveerd; de ijskoffie is lekker, maar voor mij iets te zoet/mokkasmaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid