facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ‌Strandpaviljoen Zee van Tijd

‌Strandpaviljoen Zee van Tijd
Adres: Zanddijk 30 , Julianadorp 1787 PP, NL
Telefoonnummer: 0223 641 474
Stad: Julianadorp
Route: Zanddijk 30
Postcode: 1787 PP



op zoek naar gerelateerd: Lunchen Julianadorp, Zee van Tijd Ameland, Ontbijt Julianadorp, Zee van Tijd Ameland te koop, Zeevantijd, Zee van Tijd Facebook, Tapas Julianadorp, High Wine Julianadorp
Recensies
Prachtig, schoon, breed strand. Leuke strandhuisjes te huur en een heel mooi, gezellig strand -restaurant/beach house, waar je lekker kunt eten en drinken. Het is er zomers erg druk. Zoeken naar n plekje óf , beter reserveren , als je met veel vrienden/familie komt !!
Mooi locatie, smorgens koffie gedronken in een nagenoeg leeg paviljoen. S avonds naar 1800 uur nog een drankje gedaan op zaterdagavond.zeer gezellig druk goede bediening vriendelijk en attent. Prijzen normaal Geen gebruik gemaakt van lunch/diner
Wat een leuk en gezellig strandpaviljoen is dit. Sinds de nieuwe eigenaren is er veel veranderd en dat voornamelijk in positieve zin. De nieuwe menukaart biedt voor iedereen wel wat lekkers. Personeel is vriendelijke en behulpzaam. Ik kom hier regelmatig terug voor een lunch of koffie na een mooie strandwandeling.
Net schoon strand, loopt langzaam af, vlak bij strandtent. Klim over de duinen is wel steil.
Na een duikje in de zee is een kopje koffie met een warme versnapering erbij toch wel meer dan welkom. We hebben genoten van de geweldige sfeer en bediening in dit strandpaviljoen en komen graag snel terug. Moge de lockdown kort duren en het strandleven snel als vanouds verdergaan.
Heerlijk gegeten, prachtig uitzicht. Bediening is top, komen veel langs en zijn attent en vriendelijk. Kersen uit blik vonden we ook lekker terwijl onze maagjes al vol zaten...Heel fijn al met al! 55 euro voor twee personen inclusief drankjes waren we kwijt.
Afgelopen week zoals het op de kaart staat 'heerlijke appeltaart' besteld voor 4.25 euro. Dan zal je toch iets mogen verwachten. De smaak was goed, maar voor deze prijs mag je op zijn minst een groter stuk taart verwachten.zie foto
Heerlijk gegeten, leuke bediening, en een mooi uitzicht over de zee! Ook voor de kinderen een leuke menukaart! Een jaar later alleen nog maar beter geworden!
Gezellig strandpaviljoen voor een lekkere kop koffie of smakelijke lunch.
Beetje gemengde gevoelens, je komt daar om 18.30 uur op het terras met mooi weer, was wel op een dinsdag maar terras zat aan de voorkant vol maar met dat mooie weer ga je niet binnen zitten. Een groot deel van het terras was afgesloten en ging ook echt niet open. Je weet de achterliggende reden natuurlijk niet maar zal iets met personeel zijn denk ik, maar hed dan de keuze aan de bezoekers gelaten en ze gastvrij toelaten met enige beperkingen op die kant van het terras. Nu zijn er gasten weggelopen en jeoet je afvragen of die de route naar Zee van tijd nog weten te vinden. Op "6" is het namelijk wel toegankelijk. Moet er wel aan toevoegen dat wij er ook wel eerder erg leuk en lekker hebben gezeten en gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid