facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandpaviljoen View

"Openingstijden zijn afhankelijk van het weer. Kijk op onze Facebook pagina voor accurate openingstijden."
Adres: Veersegatdam zeezijde , Kamperland 4493 RA, NL
Telefoonnummer: 0113 376 008
Stad: Kamperland
Route: Veersegatdam zeezijde
Postcode: 4493 RA


Openingstijden

Maandag: 09:00-23:00
Dinsdag: 09:00-23:00
Woensdag: 09:00-23:00
Donderdag: 09:00-23:00
Vrijdag: 09:00-23:00
Zaterdag: 09:00-23:00
Zondag: 09:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: strandpaviljoen view rockanje, strandpaviljoen view nl, strandpaviljoen de banjaard, de dam vrouwenpolder, strandpaviljoen kamperland, beachclub lekker, strandpaviljoen vrouwenpolder, strandpaviljoen breezand
Recensies
Leuke plek met uitzicht op het strand en de deltawerken. Vriendelijk personeel en de lunch was goed. Ook toegankelijk voor mensen met honden.
Leuke strandtent, ondanks dat je de bestelling aan de bar moet bestellen. Eten wordt naar de tafel gebracht. Geen bier van de tap, maar niet getreurd, ze hebben meer dan 60 soorten. Vriendelijke mensen. Goed gevulde sangria. Lekker appelgebak en lekkere snacks. Ze kwamen zelfs langs met gratis bitterballen. Heerlijk uitzicht op zee.
Mooi uitzicht en een groot aanbod bieren en lekkere toevoegingen zoals de heerlijke vissoep of mosselen of bitterballen om maar wat te noemen. Dus dit is zeker een aanrader als je in de buurt bent.
Mijn partner en ik hebben hier heerlijk wat choufjes gedronken op Valentijnsdag. Het is een heerlijke plek om in de zon te zitten. Erg gezellig!
Mooi uitzicht vanaf het terras. Terras is zelfbediening. Toilet is betaald. Veel biertjes op de kaart. Kreeg bij de biertjes een klein bakje erg zoute pinda’s om verdere consumptie te stimuleren Verder alles erg standaard.
Helaas was hij dicht ...wintertijd ...we proberen het in het voorjaar wel weer. Het is bij ons om de hoek ...dus geen probleem.
Jammer dat het zelfbediening is. Voor een beugelfles en een triple mocht ik 10.50 aftikken. En dat je het dan zelf moet halen, is onnodig. Er liep wel bediening rond. Jammer, gemiste kans
Het eten was goed. 2 min punten : de bedienster spreekt geen woord Nederlandse!! Belachelijk gewoon wij leven in Nederland!! En voor het toilet moet je betalen !!
Zolang je uit een flesje drinkt is er niets aan de hand. Niet gaan eten. Nootjes kan nog net. Maaaarrr een fantaastische view!
We hebben friet en bitterballen en gebakken mosselen gegeten maar het meeste laten staan. Wat een zoute zooi!! Erg jammer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid